-35%

Airblaster Ninja Suit Classic Pizza

 
fabrication-stretchfunction-monkey-palmfunction-easy-on-full-zip
function-350-waist-zipairtech-230function-ninja-hood

Specificații ale produsului

1. Integral fermoare YKK
2. Țesătură elastică (4-way stretch) AIR-TECH cu broderie Ninja Star
3. Fermoar cu deschidere 350° în jurul taliei – pentru a merge cu lejeritate la toaletă, chiar și când nevoile tale sunt mari :)))
4. Șliț
5. Glugă care ia forma scalpului și care prezintă protecții pentru obraji
6. Mâneci cu orificiu pentru degetul mare (thumb loops)
7. Șiret în jurul taliei pentru a permite o ajustare optimă

Culori:
1. Black (Negru)
2. OG Dinoflage
3. Pizza

*Prima imagine este culoarea acestui produs, restul imaginilor cu o altă culoare sunt doar pentru a evidenția toate functionalitățile și detaliile produsului. 
în stoc
SKU
Airblaster Ninja Suit Classic Pizza
Pret Redus 442,00 RON Pret standard 680,00 RON
 

Model: Men’s Classic Ninja Suit

Descriere: Este foarte dificil de surclasat ORIGINALUL. Acesta este costumul first layer cu hanorac de la care a început totul. Continuu dezvoltat timp de 15 ani din aspirația de a atinge perfecțiunea virtuală și testat excesiv de numeroșii Ambasadori Ninja (Ninja Ambassadors), precum și de echipa de rideri profesioniști. Dacă aveți nevoie de un layer de bază, acesta este pur și simplu cel mai bun. Experimentați viața plină de acțiune și beneficiile extraordinare ale unui Ninja, în timp ce vă bucurați de performanța irefutabilă a versiunii originale a costumului Ninja Suit.

COLECȚIA NINJA SUIT 

Născut în mijlocul munților, purtat în orice loc în care există aventură. Acolo unde este aventură, este și Ninja Suit.
Dar ce este mai exact Ninja Suit? Ninja Suit este cel mai simpatic, amuzant și funcțional first layer din întregul univers. Ninja Suit este cel mai confortabil liner pentru sacul de dormit care s-a inventat vreodată. Ninja Suit este asemenea unui al doilea strat de piele care transformă procesul de management al propriului microclimat într-o experiență desăvârșită. Ninja Suit este deopotrivă la fel de confortabil pe sub echipamentul de snowboard purtat în timpul unei călătorii în Marele Canion pe timp de primăvară ori ca un costum de Halloween de ultima clipă.
Noi vă încurajăm din suflet să vă alegeți propria aventură. Lăsați Ninja Suit-ul să se descătușeze și asigurați-vă că îi permiteți ascensiunea în topul listei voastre pentru bagajul necesar următoarei aventuri spectaculoase.

Caracteristici universale ale categoriei:
Material elastic, fermoar cu deschidere de 350 de grade în jurul taliei, fermoar care se închide și se deschide foarte ușor, mâneci ce prezintă orificiu pentru degetul mare.
Artiștii care au realizat print designul Ninja Suit-urilor:
Hanny Eddy (HE)
Lucas Beaufort (LB)

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Airblaster Ninja Suit Classic Pizza