-40%

Casca Ski Snowboard Sandbox Classic 2.0 Sangria M

   Fondata de Kevin Sansalone in Whistler, Canada, Sandbox este o companie unica detinuta de rideri care a proiectat si dezvoltat produse inspirate de rideri de mai bine de 15 ani deja, din 2004. 

   Modelul Classic 2.0 este casca Sandbox de reper, cu un design clasic si un profil jos, cu protectii la urechi pentru zapada, captuseli extra de ajustare si un sistem de Ventilatie Ascunsa, pregatita pentru partii sau oriunde pe munte. 

 

în stoc
SKU
Casca Ski Snowboard Sandbox Classic 2.0 Sangria
Pret Redus 342,00 RON Pret standard 570,00 RON
 
CERTIFICARI DE SIGURANTA / PROTECTIE
 
 
ZAPADA Certification EPS

 

CE EN 1077:2007 Clasa B pentru Ski si Snowboard.

O spuma din EPS tare (Polistiren Expandat) conceputa pentru protectia la impact.

Legend EPS Protection

Classic EPS Protection

 

SPECIFICATII:

 
Audio Ready Trip Clip Universal Fit Big Goggle Bumper
Audio Ready Trip Clip Universal Fit Big Goggle Bumper

 
PREAGATIRE AUDIO TRIP CLIP POTRIVIRE UNIVERSALA BIG GOGGLE BUMPBER

 

Protectiile la urechi de la toate castile de zapada pentru adulti au integrate in ele buzunarele audio cu inserturi multiple pentru a potrivi cu majoritatea stilurilor de casti, mici sau mari.

Clips-urile noastre slide-on / slide-off de prindere a ochelarilor de pe castile de zapada Classic 2.0 ofera 3 pozitii, astfel incat sa-ti poti ajusta cat mai bine cureaua ochelarilor oricand.

Castile noastre Apex au o Potrivire Universala care se va potrivi unei mari varietati de forme de cap. Sistemul BOA combinat cu Linerele noastre de Confort va ajuta sa ai potrivirea perfecta.

Inclus cu toate castile noastre de zapada, Bumperul nostru Mare pentru Googles, este un top pad mai subtire care poate fi folosit pentru a reduce adancimea interioara a castii tale, oferindu-ti astfel spatiu extra in cazul ochelarilor mai mari.


 
VENTILATIE ASCUNSA Undercover Venting

 
Chimney Vents Goggle Venting Air Flow

 
CHIMNEY VENTS VENTILATIE OCHELARI FLOW DE AER

 

Pentru a ajuta sa te mentii cool am adaugat Ventilatiile Chimney care permit caldurii sa se ridice pasiv prin cele 8 orificii de ventilare din coroana castii. Aceasta caldura intalneste apoi sistemul de flow de aer si este impinsa afara prin orificiile de ventilatie din spatele castii.

Am conceput sistemul de Ventilare al Ochelarilor sa functioneze perfect cu majoritatea modelelor de ochelari de ski si snowboard. Caldura si umezeala sunt trase in sus de pe fata ta si din zona ochilor prin canalele de ventilare din linerul de protectie EPS si scoase prin orificiile de ventilare ale castii din partea posterioara.

Ventilatia Ascunsa a fost conceputa specific pentru modelele Classic 2.0 astfel incat sa permita aerului sa intre in casca pe sub cozorocul frontal si prin orificiile de ventilatie din fata. Ulterior acest aer este condus prin canalele de ventilatie din liner care merg in sus si peste coroana castii, colectand excesul de caldura si umiditatea ce se ridica prin orificiile de ventilare Chimney si eliberand totul prin orificiile de ventilare posterioare. Rezultatul? Un dat mult mai confortabil si mai cool.


 
ALTE SPECIFICATII

 
Low ProfilePROFIL JOS Asia FitASIA FIT Goggle FitPOTRIVIRE OCHELARI Snow Ear CoversPROTECTII URECHI PENTRU ZAPADA

Toate castile Sandbox au fost concepute pentru a avea o potrivire foarte buna si fixa insa fara a compromite siguranta.

O intreaga gama separata de casti conceputa special pentru a potrivi mai bine si Asiaticilor. Nu ca ar fi treaba noastra in Romania :) dar poate aveti vreun prieten asiatic :) 

Toate modelele noastre de casti sunt compatibile cu majoritatea ochelarilor de ski si snowboard de pe piata.

Toate castile noastre pentru zapada includ protectii la urechi si un liner confortabil la gat care ofera si caldura cand ai nevoie, insa sunt foarte usor detasabile in cazul in care nu ai nevoie de ele.

Goggle ClipGOOGLE CLIP BOA FitSISTEM DE AJUSTARE BOA Custom FitPOTRIVIRE PERSONALIZATA Comfort LinerLINER INTERIOR DE CONFORT

Clips-ul de prindere al ochelarilor pe modele noastre Legend se prind foarte bine in locul lor, dar sunt si complet detasabile cand nu ai nevoie de ele.

Tehnologia BOA este oferita in modelele noastre premium Apex facilitand o ajustare perfecta in doar cateva secunde.

Castile noastre vin cu extra captuseli de potrivire de marimi diferite, creand 18 configuratii diferite, astfel incat casca ta sa-ti vina perfect (nu sunt incluse in cazul castilor cu dial fit)

Disponibil pe modelele Apex si Ace, acest material de plus cu un liner din mesh ce respira ofera confort si protectie la frig cu management al caldurii. Este deasemenea detasabil si se poate si spala!

Grow With MeCRESTE CU MINE Twist Fit POTRIVIRE TWIST Water Ear CoversPROTECTII URECHI PENTRU APA Quick Dry Fit Pads PAD-URI DE POTRIVIRE CU USCARE RAPIDA

Castile noastre pentru copii Ace vin cu sistemul nostru Twist Fit conceput special pentru ati ajuta micutul tau rider sa reuseasca sa poarte casca sa Sandbox inca un sezon. 

Our Twist Fit dial system on our Ace kid's helmets offers quick fit adjustments using a large, easy-access dial. This syetm is built into the ear cover so your little one's comfort isn't compromised.

Protectii detasabile pentru urechi pentru a asigura o protectie extra cand ai nevoie in cazul castilor de apa (vandute separat)

Toate insertiile de potrivire extra in castile noastre pentru apa au un material de spandex din poliester specific conceput pentru a fi atat durabil cat si pentru a se usca foarte rapid.

Mai multe informatii
Tip produs New Products
Size M
Helmet Size CM 55-57
Color Burgundy
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Casca Ski Snowboard Sandbox Classic 2.0 Sangria M