-15%

Legaturi Snowboard CLEW Black 20/21

Specificații tehnice 

Receptivitatea base-ului (response base): 9/10
Rigiditatea base-ului (stiffness base): 8/10
Receptivitatea highback-ului (response highback): 9/10
Rigiditatea highback-ului (stiffness highback): 7/10
Tipul legăturii: All Mountain

Legăturile Clew sunt compuse din două părți distincte.
Prima parte (Highback-ul) poate fi prinsă pe orice boots (softboots). Este foarte ușoară și este concepută astfel încât să nu  îți creeze nici un disconfort în timpul mersului.
A doua parte (Base-ul) se montează ferm pe placa ta de snowboard. Poți să conectezi highback-ul și base-ul într-o manieră foarte simplă și foarte ușoară, fără a fi nevoit să îți utilizezi mâinile. Datorită mecanismului patentat de închidere Clew, introducerea boot-ului în legătură funcționează chiar și atunci când legătura este acoperită de zăpadă ori de gheață.
Iar pentru a scoate boot-ul  din legătură, tot ce trebuie să faci este să tragi de mânerul roșu. Mecanismul se deschide, highback-ul este eliberat și tu poți să ieși imediat din legătură. Prin legătura lor, cei din echipa Clew și-au dorit categoric, în mod conștient, să mențină construcția de legătură cu strap-uri. (strap-uri ale căror închidere se face cu ajutorul cataramelor).
Prin urmare, tu te poți bucura de sentimentul inegalabil pe care îl ai atunci când ești pe placa ta de snowboard, simțindu-te în siguranță în orice situație. În plus, tu beneficiezi de toate posibilitățile de ajustare, iar legătura ta poate fi ajustată de fiecare dată astfel încât să se adapteze exact nevoilor tale.

M (EU 38-43) 

L (EU 44-48) - disponibil momentan doar pe alb, CLICK AICI!

în stoc
SKU
Legaturi Snowboard CLEW Black 20/21
Pret Redus 1.496,00 RON Pret standard 1.760,00 RON
 

CLEW 20

A doua generație de legături inovative de snowboarding de tipul step in

Mulțumită experienței pe care au avut-o cu primul model de legături PreRider, cei din echipa CLEW sunt fericiți să ne prezinte noile lor legături CLEW 20 îmbunătățite și optimizate!
Lucrând îndeaproape cu feedback-ul direct primit de la clienții lor, au adaptat stilul și funcționalitatea pentru a satisface întocmai nevoile acestora. Legăturile CLEW 20 dispun de un design proaspăt și nou, dar mențin în același timp semnătura estetică inconfundabilă CLEW ce constă în linii drepte și margini rotunjite.
Proprietățile tehnice și cele de siguranță au fost radical îmbunătățite. Forța de transmisie a fost optimizată, a fost introdus în construcția legăturilor un mâner ultra rezistent din metal, și multe altele.
Ești curios? Hai să aruncăm o privire!

Îmbunătățiri tehnice


Strap-ul din zona gleznei (ankle strap)
Noul ankle strap este realizat din poliuretan termoplastic (TPU: thermoplastic polyurethane – un elastomer termoplastic ce are numeroase proprietăți, incluzând elasticitate, transparență și rezistență la ulei, la grăsimi și la abraziune) care distribuie forțele în mod egal de-a lungul întregului boot.
Această modificare a materialului îmbunătățește aderența (grip-ul) și experiența de snowboarding în ansamblu a utilizatorului.

Flexibilitatea highback-ului

Similar modelului PreRider, noul model CLEW 20 are o forță de transmisie foarte directă care generează un răspuns ultra precis.
Pentru confortul tău, highback-ul este acum puțin mai flexibil. CLEW 20 are un flex de 8/10, în timp ce modelul PreRider are un flex de 10/10.

Mânerul

Materialul de construcție al clasicului mâner roșu amplasat pe highback a fost schimbat din plastic în metal. Drept urmare, mânerul are un design mai elegant, o durabilitate îmbunătățită și oferă o aderență optimă.

O talpă ce poate fi înlocuită

Noua talpă are un profil îmbunătățit și poate fi cu ușurință înlocuită în cazul în care este necesar acest lucru.
Pentru a înlocui talpa tot ce trebuie să faci este să deșurubezi două șuruburi.

Footbed-ul

Noul footbed poate fi blocat cu ușurință cu ajutorul unui clip care nu necesită unelte adiționale pentru manevrare: acum nu mai ai nevoie de o șurubelniță pentru a ajusta lungimea footbed-ului. Această proprietate facilitează și montarea legăturilor pe placă.
Sistemul prezintă cinci niveluri diferite de ajustare care pot fi adaptate astfel încât să se potrivească unei mari varietăți de mărimi de boots.

Dispozitivul pentru ajustarea înclinației highback-ului

Noul highback poate fi ajustat în patru poziții diferite, permițând, astfel, fiecărui rider în parte să își aleagă opțiunea ideală care i se potrivește.

Mai multe detalii despre legăturile de snowboard CLEW 2020-2021 puteți afla citind următorul articol:

https://snowboardpro.ro/blog/clew/clew-inteligenta-inovativa-inovatie-inteligenta/

Mai multe informatii
Tip produs New Products
Strap Toe - strap
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Legaturi Snowboard CLEW Black 20/21
Am gasit alte produse care v-ar placea!