-30%

Manusi Snow CRAB GRAB The Five Bones

THE FIVE

SE POTRIVESC CA O MĂNUȘĂ
Dotate cu materialul Primaloft®, mănușile “The Five” sunt primele mănuși din lume cu 5 degete ce păstrează proprietățile mănușilor de tipul “mitten”.
Aceste capodopere dedicate cu preponderență sezonului mijlociu de iarnă îți vor transforma mâinile în adevărate calculatoare și reprezintă soluția perfectă pentru acei rideri care au nevoie de o dexteritate supremă.

CONDIȚII RECOMANDATE DE UTILIZARE
Aceste mănuși cu o greutate medie sunt extrem de versatile și poți să faci cu ele absolut tot ce îți dorești tu.

NIVEL TERMIC (CĂLDURĂ)
Căptușeală izolantă Primaloft®
Liner interior realizat din material Micro Fuzz™
Construcție de tipul Hand Sandwich™

IMPERMEABILITATE

Impermeabile, o respirabilitate de 15K, membrană Dry Claw™
Înveliș DWR (Durable Water Repellent) ce are prorpietatea de a respinge foarte bine apa
Material impermeabil în zona palmei și a degetelor

ADERENȚĂ
Material Crunch Grip™ în zona degetelor mari
Căptușeală izolantă Primaloft® Grip-Control în zona palmelor

DURABILITATE
Bulletproof Palms™
Înveliș întărit din material ripstop (fibră de nylon supusă unor procedee termice specifice pentru a deveni ultra rezistentă)

în stoc
SKU
Manusi Snow CRAB GRAB The Five Bones
Pret Redus 189,00 RON Pret standard 270,00 RON
 

MAI CĂLDUROS

PRIMALOFT® INSULATION (IZOLAȚIE PRIMALOFT®)
Dezvoltat inițial pentru a fi utilizat în armată ca un material rezistent la apă, ca o alternativă sintetică la penele de gâscă din interiorul sacilor de dormit, Primaloft® este un material extraordinar ce asigură un confort termic similar celui oferit de căptușeala din pene de gâscă, dar în același timp, spre deosebire de penele de gâscă, acesta se comportă excelent și în condiții exterioare caracterizate printr-o umiditate accentuată.

HAND SANDWICH CONSTRUCTION™ (CONSTRUCȚIA HAND SANDWICH™)
Mâinile tale sunt făcute sanwich propriu-zis între un strat mai gros care este amplasat în zona superioară a mâinilor (pe unde mâinile tale pierd cea mai mare parte a căldurii corporale), realizat din materiale izolatoare și materiale ce compun căptușeala și un strat realizat din materiale mai subțiri prezent în zona palmelor (pentru o aderență crescută și pentru o dexteritate superioară).

MICRO FUZZ™ LINERS (LINERE MICRO FUZZ™)
Liner din tricot moale și pufos.

SHERPA FLEECE COMBO LINERS™ (LINERE COMBINATE SHERPA FLEECE™)
Material foarte călduros sherpa fleece pe partea din spate a mâinilor alături de materialul Micro Fuzz™ amplasat în zona palmelor.

MAI USCAT

15K DRY CLAW™ INSERTS (INSERȚII 15K DRY CLAW™)
Membranele personalizate Crab Grab Hipora® 15K sunt niște membrane impermeabile, cu o respirabilitate eficientă, realizate din trei straturi. Acestea sunt prezente în materialul izolator și în linerele căptușelii mănușilor Crab Grab.
Structura microporoasă a acestor membrane împiedică apa (provenită din zăpada care se topește și din ploaie) să intre, dar în același timp permite vaporilor de apă (transpirația ta) să se elimine.

DWR COATING (ÎNVELIȘ DWR – DURABLE WATER REPPELENT)
Materialele cu două straturi au, de asemenea, un înveliș impermeabil DWR (Durable Water Repellent) care împiedică umezeala să treacă prin exteriorul mănușii.

MAI ADERENT

PRIMALOFT® GRIP-CONTROL PALM INSULATION (IZOLAȚIE ÎN ZONA PALMELOR PRIMALOFT® GRIP-CONTROL)
Acest sortiment special de material PrimaLoft® a fost inițial dezvoltat pentru a fi introdus în compoziția încălțămintei de iarnă. Fibrele sale sunt structurate pentru a minimiza alunecarea laterală, oferind o suprafață anti-alunecare, super stabilă care face minuni pentru a crește puterea ta aderentă.

CRUNCH GRIP THUMBS™
Silicon incredibil de aderent injectat în microfibra mănușilor pentru a aderență suplimentară.

MAI PUTERNIC

BULLETPROOF PALMS™
Arma secretă a echipei Crab Grab, dezvoltată și testată pe parcursul ultimelor două sezoane.
Acest material compozit incredibil de rezistent, impermeabil și cu o construcție compactă este cel mai bun din industrie în prezent.

2-LAYER RIPSTOP SHELLS (ÎNVELIȘ BISTRATIFICAT DIN MATERIAL RIPSTOP)
Materialul bistratificat dur, hidrofob și deosebit de respirabil reprezintă o primă linie de apărare împotriva elementelor nefaste din mediul înconjurător.

MICROFIBER THUMB BACK PANELS (APLICAȚII DIN MICROFIBRĂ PE SPATELE DEGETULUI MARE)
Mai durabil decât cel standard din piele întoarsă utilizat în industrie, mănușile Crab Grab sunt dotate cu un strat de microfibră în zona degetului mare ce poate să servească drept un „șervețel” ideal pentru nasuri curgătoare sau pentru lentile aburite. :)))

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Manusi Snow CRAB GRAB The Five Bones