-45%

Placa Snowboard Endeavor B.O.D. 2021

Specificații tehnice

Profil: 3D Camber
Formă: True Twin
Flex: Mediu
Suprafață pe care poate fi utilizată: All terrain / Freeride
Miez: Esențe lemnoase ușoare de plop și întărituri din mesteacăn
Talpă: Talpă sinterizată Dura Surf 4001 Sintered (una dintre cele mai rezistente și cele mai rapide din industrie)
Fibră de sticlă: Fibră de sticlă dispusă tri-axial (trei straturi)
Carbon: Carbon Beams
Sistem de montare a legăturilor: Canal (The Channel)
Tehnologie: Smoothride Urethane Sidewall (inserție de uretan, material elastomer, în miezul de lemn al plăcii pentru absorbția impactului și a vibrațiilor)

în stoc
SKU
Placa Snowboard Endeavor B.O.D. 2021
Pret Redus 1.540,00 RON Pret standard 2.800,00 RON
 

„Arhitectura este mama tuturor artelor. Fără o arhitectură porprie nu există un suflet al propriei civilizații.” – Frank Lloyd Wright
Conexiunea brandului Endeavor cu mediul înconjurător, arta, designul și arhitectura continuă să traseze principiile de bază ale designului produselor create de către acesta. Cu o estetică ghidată după aceste principii și cu un procedeu de proiectare foarte clar definit, cei din echipa Endeavor reușesc, și de această dată, să creeze o colecție de plăci de snowboard care le bucură sufletul, fiind într-o deplină concordanță cu acesta.
Noua colecție Endeavor a fost atent gândită, inspirată din pasiune și adaptată meticulos la standardele precise asupra designului modern, prezintă o calitate durabilă și o performanță fără precedent.

Colecția pentru iarna 2020-2021 introduce mai multe mărimi noi de plăci și o varietate mai generoasă de plăci wide, extinzând astfel întreaga gamă de produse Endeavor. Brandul canadian își păstrează angajamentul de a oferi produse unisex și care se adresează tutror oamenilor, indiferent de vârstă, extinzând tipurile de mărimi existente în fiecare serie. Iar, ca întotdeauna, membrii echipei Endeavor își continuă angajamentul de a-și procura local o parte cât mai mare din materialele premium utilizate pentru producerea plăcilor, ajutând astfel la construirea unui viitor mai bun fără a sacrifica, însă, valorile lor de bază în care ei cred foarte profund.

Always endeavor.

B.O.D.

Placa supremă de zi cu zi câștigătoare a numeroase premii
Cu un design ce a câștigat numeroase premii, placa Board of Directors reflectă viziunea membrilor echipei Endeavor asupra unui snowboard suprem, ideal pentru a fi utilizat în fiecare zi. Profilul deosebit de iertător 3D Camber oferă riderului o experiență de snowboarding plină de receptivitate, iar placa se comportă extraordinar în zăpada moale, păstrând în același timp un sentiment plin de lejeritate atunci când se joacă cu urmele de ratrac. Tehnologia Smoothride Sidewalls reduce semnificativ impactul și vibrațiile în timp ce fibra de sticlă pre-tratată și dispusă tri-axial menține rigiditatea torsională a plăcii. Elementele de carbon (carbon beams) din tip și tail îmbunătățesc snap-ul și receptivitatea tail-ului și a nose-ului astfel încât riderul să se bucure de un pop impresionant în fiecare circumstanță. Ultra performanta construcție a plăcii B.O.D. este completată de una dintre cele mai rapide și cele mai rezistente tălpi sinterizate din lume care asigură o performanță inegalabilă în orice condiții.

Inspirația grafică
Seria Foundation (The Foundation Series) rămâne piatra de temelie a colecției Endeavor. Trei plăci de snowboard ce continuă să își ia sursa de inspirație din designul utilitar, clasic.

Creat în anul 1948 după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Land Rover seria 1 Defender a fost primul vehicul civil din lume cu patru roți, produs în masă și care era dotat cu uși. Produs inițial pentru a fi utilizat în agricultură, la ferme și pentru îndeplinirea unor activități industriale ușoare, modelul acesta de Land Rover a fost curând preluat și de către armata britanică care l-a modificat astfel încât să satisfacă nevoile sale specifice. Din acel moment Defender a devenit un simbol al designului de încredere, robust oferit de brandul Land Rover care afirmă că 70% dintre vehiculele produse încă mai funcționează. Defender și-a câștigat pe parcursul timpului un statut privilegiat în percepția generală a publicului prin curse precum Camel Trophy sau expediții în jurul lumii. Simbolul unui design utilitar, curajos care a trecut testul timpului.

Profilul 3D Camber combină camber-ul tradițional cu o formă 3D în nose și tail. Întocmai precum spatele unei linguri, această formă 3D are scopul de a ridica nose-ul, tail-ul și punctele de contact pe zăpadă pentru a spori versatilitatea și pentru a reduce efectul de “agățare” a plăcii în zăpadă moale, fără a compromite stabilitatea și aaderența (grip-ul) plăcii în zăpadă tare.
Forma True Twin: Plăcile True Twin sunt identice de la un capăt la altul. Dacă sunt tăiate în două la mijloc va fi imposibil să fie sesizată vreo diferență între cele două jumătăți. Cu o simetrie și un echilibru perfecte, aceste plăci sunt incredibil de versatile și permit riderului să le folosească pe orice teren, de la piste la powder și park.
Miezul plăcii: Plopul este un lemn ușor cu o putere incredibilă și cu niște caracteristici ale flexului predictibile. Plopul oferă un echilibru excepțional între greutatea redusă a materialului, putere, flex consistent și pop. Asta înseamnă că riderul va ști întotdeauna cum se va comporta placa sa în următorul moment.
Consolidarea cu lemn de mesteacăn în toate plăcile Endeavor crește durabilitatea pentru o mai bună retenție a channel-ului.
Talpa sinterizată Dura Surf 4001 Sintered: Durabilitate și viteză într-un ansamblu puternic absorbant înseamnă că aceste tălpi sinterizate niciodată nu vor încetini viteza riderului pe pârtie. Milioane de pori mici se deschid și absorb ceara de fiecare dată când placa este servisată pentru a oferi o aluneare superioară pe zăpadă.
Dura Surf este cea mai solidă talpă de snowboard din industrie, cunoscută pentru siguranța, puterea și viteza sa.
Tălpile tuturor plăcilor Endeavor sunt decupate ultra precis și realizate dintr-un material pigmentat, sunt finisate printr-un proces de șlefuire și sunt acoperite cu un strat de ceară fierbinte astfel încât să poată fi utilizate imediat după ce au fost achiziționate.
Fibra de sticlă dispusă tri-axial: Sistemul tri-axial presupune trei straturi de fibră de sticlă care sunt  dispuse în direcții diferite.
Fibra de sticlă dispusă multi-axial și laminată oferă un flex rigid și mult mai receptiv și o mai mare rigiditate torsională pentru a conferi putere și precizie plăcii într-un pachet foarte stabil și versatil.
Carbon: Elementele din carbon (Carbon Beams) sunt plasate în poziții strategice pentru a crește pop-ul și snap-ul plăcii fără a adăuga o greutate suplimentară comparativ cu plăcile cu inserții tradiționale realizate exclusiv din fibră de sticlă. De asemenea, carbonul adaugă memorie flexului plăcii, susținând profilul plăcii astfel încât snowboardul să își păstreze personalitatea jucăușă de-a lungul timpului și după multiple întrebuințări.
Prin adăugarea elementelor de carbon (carbon beams) în tip și tail, B.O.D. reușește să păstreze un flex mai moale care îi permite totuși să nimicească orice întâlnește în calea sa pe munte, menținând în același timp un sentiment puternic la întoarcerile plăcii și o stabilitate superioară în contextul aterizărilor.
Sistemul de montare a legăturilor The Channel: Ca sistem de montaj al legăturilor, Endeavor a ales pentru plăcile sale Channel-ul (montajul de tip “canal”). Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu sistemul de montaj The Channel.
The Channel este cel mai performant sistem de montaj utilizat în industria snowboardingului având avantajul de a oferi infinite variante de opțiuni pentru poziția pe placă și ajustare rapidă.
Mai puternic, mai rapid, mai ușor și proiectat special pentru ca tu să îți găsești exact poziția care ți se potrivește pe placă. The Channel îți oferă cel mai evoluat control asupra poziției și asupra plăcii și are un design care este compatibil cu majoritatea brandurilor de legături, deci reprezintă o alegere plină de avantaje pentru orice rider.
Tehnologia Smoothride: Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu tehnologia Smoothride Urethane Sidewall (Seamless Sidewall Technology).
Uretanul inserat în pereții laterali ai plăcilor reduce vibrația și impactul, similar modului în care uretanul din roțile de skateboard oferă o senzație netedă pe asfaltul dur.
Având un efect amortizant, acest sistem reduce din oboseala ce poate fi resimțită de rider la nivelul membrelor inferioare, asigurând astfel o experiență de snowboarding foarte plăcută.

Mai multe informatii
Tip produs New Products
Stiffness 4-6
Type All-mountain
Profile 3D Camber - raised contacts
Am gasit alte produse care v-ar placea!