-50%

Placa Snowboard Endeavor Clout 2021

Specificații tehnice

Profil: 3D Camber
Formă: Twin Direcțional (Directional Twin)
Flex: Mediu / Rigid
Suprafață pe care poate fi utilizată: Freeride
Miez: Mix de esențe lemnoase ușoare de plop și Paulownia, plus întărituri din mesteacăn
Talpă: Talpă sinterizată Dura Surf 4001 Sintered (una dintre cele mai rezistente și cele mai rapide din industrie)
Fibră de sticlă: Fibră de sticlă dispusă tri-axial (trei straturi)
Carbon: Inertia Carbon Rods
Sistem de montare a legăturilor: Canal (The Channel)
Tehnologie: Smoothride Urethane Sidewall (inserție de uretan, material elastomer, în miezul de lemn al plăcii pentru absorbția impactului și a vibrațiilor)

în stoc
SKU
Placa Snowboard Endeavor Clout 2021
Pret Redus 1.640,00 RON Pret standard 3.280,00 RON
 

„Arhitectura este mama tuturor artelor. Fără o arhitectură porprie nu există un suflet al propriei civilizații.” – Frank Lloyd Wright
Conexiunea brandului Endeavor cu mediul înconjurător, arta, designul și arhitectura continuă să traseze principiile de bază ale designului produselor create de către acesta. Cu o estetică ghidată după aceste principii și cu un procedeu de proiectare foarte clar definit, cei din echipa Endeavor reușesc, și de această dată, să creeze o colecție de plăci de snowboard care le bucură sufletul, fiind într-o deplină concordanță cu acesta.
Noua colecție Endeavor a fost atent gândită, inspirată din pasiune și adaptată meticulos la standardele precise asupra designului modern, prezintă o calitate durabilă și o performanță fără precedent.

Colecția pentru iarna 2020-2021 introduce mai multe mărimi noi de plăci și o varietate mai generoasă de plăci wide, extinzând astfel întreaga gamă de produse Endeavor. Brandul canadian își păstrează angajamentul de a oferi produse unisex și care se adresează tutror oamenilor, indiferent de vârstă, extinzând tipurile de mărimi existente în fiecare serie. Iar, ca întotdeauna, membrii echipei Endeavor își continuă angajamentul de a-și procura local o parte cât mai mare din materialele premium utilizate pentru producerea plăcilor, ajutând astfel la construirea unui viitor mai bun fără a sacrifica, însă, valorile lor de bază în care ei cred foarte profund.

Always endeavor.

Clout x Martha Sturdy

Rafinamentul estetic al modelului Clout s-a născut din colaborarea echipei Endeavor cu Martha Sturdy, femeie-sculptor renumită ce trăiește în Vancouver și ale cărei uimitoare lucrări din rășină oferă o profunzime și o textură infinite.

Dominația întregului munte
Modelul de snowboard Clout reprezintă visul de freeride al celor mai înalte ceste montane. Născut din schița riderului Rusty Ockenden realizată pe un șervețel de hârtie, acest snowboard este prevăzut cu un nose și un tail alungite pentru a se descurca excepțional în cadrul aterizărilor mai agresive și atunci când întâlnește în calea sa zăpada ușor topită și cu un aspect neregulat. Profilul 3D Camber dezvoltat de echipa Endeavor oferă riderului stabilitate și predictabilitate pe zăpadă tare, asigurând în același timp un sentiment de plutire, „surfy” și o flotabilitate îmbunătățită în zăpada moale. Miezul plăcii ultra ușor (realizat dintr-un mix de esențe lemnoase de plop și Paulownia) este învelit în fibra de sticlă cu dispune tri-axială și pre-tratată pentru a conferi rigiditate torsională. Ansamblul de proprietăți tehnice deosebite ale cestei plăci este finisat prin tehnologia Smoothride Sidewalls ce are rolul de a reduce vibrațiile și impactul. Componenta de construcție total inovativă prezentă în anumite plăci de snowboard din colecția 2021 este Inertia Carbon Rods. Modelul Clout este unul care are în componentța sa Inertia Carbon Rods. Două fire de carbon tridimensionale sunt personalizate pentru a îndeplini anumite proprietăți specifice și sunt inserate în miezul plăcii pentru o receptivitate fără precedent, snap și putere durabilă, continuând tradiția Clout prin care aceasta este recunoscută drept placa all mountain de referință ce are capacitatea de a domina întregul munte.

Profilul 3D Camber combină camber-ul tradițional cu o formă 3D la nose și tail. Întocmai precum spatele unei linguri, această formă 3D are scopul de a ridica nose-ul, tail-ul și punctele de contact pe zăpadă pentru a spori versatilitatea și pentru a reduce efectul de “agățare” a plăcii în zăpadă moale, fără a compromite stabilitatea și aaderența (grip-ul) plăcii în zăpadă tare.
Forma Twin Direcțională (Directional Twin): Plăcile Directional Twin au o formă  de snowboard clasic care poate fi folosit atât normal, cât și întors, dar au un nose ușor mai lung decât tail-ul. Aceste plăci se comportă extraordinar de bine, cu echilibru și precizie, pe orice suprafață.
Miezul plăcii: Construcția interioară a plăcii formată dintr-o combinație de plop și lemn de Paulownia reprezintă un mix de esențe lemnoase ușoare, dar în același timp ultra rezistente, care asigură putere, precizie și echilibru, alături de niște caracteristici consistente ale flexului. Mai ușor și mai puternic decât interiorul format exclusiv din lemn de plop, această combinație de esențe lemnoase sporește capacitatea de răspuns a plăcii și precizia acesteia.
Consolidarea cu lemn de mesteacăn în toate plăcile Endeavor crește durabilitatea pentru o mai bună retenție a channel-ului.
Talpa sinterizată Dura Surf 4001 Sintered: Durabilitate și viteză într-un ansamblu puternic absorbant înseamnă că aceste tălpi sinterizate niciodată nu vor încetini viteza riderului pe pârtie. Milioane de pori mici se deschid și absorb ceara de fiecare dată când placa este servisată pentru a oferi o aluneare superioară pe zăpadă.
Dura Surf este cea mai solidă talpă de snowboard din industrie, cunoscută pentru siguranța, puterea și viteza sa.
Tălpile tuturor plăcilor Endeavor sunt decupate ultra precis și realizate dintr-un material pigmentat, sunt finisate printr-un proces de șlefuire și sunt acoperite cu un strat de ceară fierbinte astfel încât să poată fi utilizate imediat după ce au fost achiziționate.
Fibra de sticlă dispusă tri-axial: Sistemul tri-axial presupune trei straturi de fibră de sticlă care sunt  dispuse în direcții diferite.
Fibra de sticlă dispusă multi-axial și laminată oferă un flex rigid și mult mai receptiv și o mai mare rigiditate torsională pentru a conferi putere și precizie plăcii într-un pachet foarte stabil și versatil.
Carbon: Inovativa tehnologie Inertia Carbon Rods presupune fire de carbon tridimensionale cu un diametru variabil care sunt personalizate pentru a genera anumite rate ale flexului și rate specifice ale revenirii la forma inițială. Spre deosebire de fășiile din carbon care se conformează formei miezului plăcii și care se pot flexa doar pe o singură axă, firele Inertia Rods se pot flexa în orice direcție și își pot reveni la forma inițială din orice direcție sunt accesate, oferind riderului o receptivitate fără precedent, un flex consistent și predictibil și putere durabilă care nu se deteriorează de-a lungul timpului.
Sistemul de montare a legăturilor The Channel: Ca sistem de montaj al legăturilor, Endeavor a ales pentru plăcile sale Channel-ul (montajul de tip “canal”). Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu sistemul de montaj The Channel.
The Channel este cel mai performant sistem de montaj utilizat în industria snowboardingului având avantajul de a oferi infinite variante de opțiuni pentru poziția pe placă și ajustare rapidă.
Mai puternic, mai rapid, mai ușor și proiectat special pentru ca tu să îți găsești exact poziția care ți se potrivește pe placă. The Channel îți oferă cel mai evoluat control asupra poziției și asupra plăcii și are un design care este compatibil cu majoritatea brandurilor de legături, deci reprezintă o alegere plină de avantaje pentru orice rider.
Tehnologia Smoothride: Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu tehnologia Smoothride Urethane Sidewall (Seamless Sidewall Technology).
Uretanul inserat în pereții laterali ai plăcilor reduce vibrația și impactul, similar modului în care uretanul din roțile de skateboard oferă o senzație netedă pe asfaltul dur.
Având un efect amortizant, acest sistem reduce din oboseala ce poate fi resimțită de rider la nivelul membrelor inferioare, asigurând astfel o experiență de snowboarding foarte plăcută.


Mai multe informatii
Tip produs New Products
Stiffness 7-10
Type Freeride
Profile 3D Camber - raised contacts
Am gasit alte produse care v-ar placea!