-40%

Placa Snowboard Endeavor Ranger 2021

Specificații tehnice

Profil: Multi Camber (Camber tradițional + early rise în tip și tail)
Formă: True Twin
Flex: Moale / Mediu
Suprafață pe care poate fi utilizată: All Mountain / Freestyle
Miez: Esențe lemnoase ușoare de plop și întărituri din mesteacăn
Talpă: Talpă sinterizată Dura Surf 4001 Sintered (una dintre cele mai rezistente și cele mai rapide din industrie)
Fibră de sticlă: Fibră de sticlă dispusă tri-axial (trei straturi)
Sistem de montare a legăturilor: Canal (The Channel)
Tehnologie: Smoothride Urethane Sidewall (inserție de uretan, material elastomer, în miezul de lemn al plăcii pentru absorbția impactului și a vibrațiilor)

în stoc
SKU
Placa Snowboard Endeavor Ranger 2021
Pret Redus 1.560,00 RON Pret standard 2.600,00 RON
 

„Arhitectura este mama tuturor artelor. Fără o arhitectură porprie nu există un suflet al propriei civilizații.” – Frank Lloyd Wright
Conexiunea brandului Endeavor cu mediul înconjurător, arta, designul și arhitectura continuă să traseze principiile de bază ale designului produselor create de către acesta. Cu o estetică ghidată după aceste principii și cu un procedeu de proiectare foarte clar definit, cei din echipa Endeavor reușesc, și de această dată, să creeze o colecție de plăci de snowboard care le bucură sufletul, fiind într-o deplină concordanță cu acesta.
Noua colecție Endeavor a fost atent gândită, inspirată din pasiune și adaptată meticulos la standardele precise asupra designului modern, prezintă o calitate durabilă și o performanță fără precedent.

Colecția pentru iarna 2020-2021 introduce mai multe mărimi noi de plăci și o varietate mai generoasă de plăci wide, extinzând astfel întreaga gamă de produse Endeavor. Brandul canadian își păstrează angajamentul de a oferi produse unisex și care se adresează tutror oamenilor, indiferent de vârstă, extinzând tipurile de mărimi existente în fiecare serie. Iar, ca întotdeauna, membrii echipei Endeavor își continuă angajamentul de a-și procura local o parte cât mai mare din materialele premium utilizate pentru producerea plăcilor, ajutând astfel la construirea unui viitor mai bun fără a sacrifica, însă, valorile lor de bază în care ei cred foarte profund.

Always endeavor.

Ranger

Transformă fiecare experiență pe placă într-una desăvârșită
Modelul Ranger încorporează fondul de freestyle al celor din echipa Endeavor și se adresează acelui rider care este pasionat de sărituri și de sesiuni antrenante în snowpark. Cu un profil camber între picioare și un profil ușor ridicat (early rise) în tip și tail pentru a asigura o experiență jucăușă, placa de snowboard Ranger cucerește cu ușurință muntele. Lățimea generoasă a waist-ului plăcii satisface picioarele mai mari pe plăci mai mici, sporind agilitatea și proprietatea de a putea fi rotită cu ușurință pe orice suprafață.
Un flex ce variază de la moale la mediu alături de o fibră de sticlă presată și dispusă tri-axial face ca modelul Ranger să aibă o personalitate receptivă și vioaie, râmânând în același timp jucăușă și ușor de abordat.
Acest ansamblu de proprietăți senzaționale este completat de tehnologia Smoothride Sidewalls care absoarbe vibrațiile și sporește confortul riderului pe orice suprafață alege să utilizeze placa.

Inspirația grafică
Seria Foundation (The Foundation Series) rămâne piatra de temelie a colecției Endeavor. Trei plăci de snowboard ce continuă să își ia sursa de inspirație din designul utilitar, clasic.

Creat în anul 1948 după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Land Rover seria 1 Defender a fost primul vehicul civil din lume cu patru roți, produs în masă și care era dotat cu uși. Produs inițial pentru a fi utilizat în agricultură, la ferme și pentru îndeplinirea unor activități industriale ușoare, modelul acesta de Land Rover a fost curând preluat și de către armata britanică care l-a modificat astfel încât să satisfacă nevoile sale specifice. Din acel moment Defender a devenit un simbol al designului de încredere, robust oferit de brandul Land Rover care afirmă că 70% dintre vehiculele produse încă mai funcționează. Defender și-a câștigat pe parcursul timpului un statut privilegiat în percepția generală a publicului prin curse precum Camel Trophy sau expediții în jurul lumii. Simbolul unui design utilitar, curajos care a trecut testul timpului.

Profilul Multi-Camber combină porfilul Camber Tradițional cu un profil early rise în tip și tail – tip-ul și tail-ul sunt ridicate. Acesta crește versatilitatea plăcii pe multiplele suprafețe de teren pe care este utilizată și reduce șansele agățării marginilor plăcii (a cant-urilor) – the catching edge effect.
Forma True Twin: Plăcile True Twin sunt identice de la un capăt la altul. Dacă sunt tăiate în două la mijloc va fi imposibil să fie sesizată vreo diferență între cele două jumătăți. Cu o simetrie și un echilibru perfecte, aceste plăci sunt incredibil de versatile și permit riderului să le folosească pe orice teren, de la piste la powder și park.
Miezul plăcii: Plopul este un lemn ușor cu o putere incredibilă și cu niște caracteristici ale flexului predictibile. Plopul oferă un echilibru excepțional între greutatea redusă a materialului, putere, flex consistent și pop. Asta înseamnă că riderul va ști întotdeauna cum se va comporta placa sa în următorul moment.
Consolidarea cu lemn de mesteacăn în toate plăcile Endeavor crește durabilitatea pentru o mai bună retenție a channel-ului.
Talpa sinterizată Dura Surf 4001 Sintered: Durabilitate și viteză într-un ansamblu puternic absorbant înseamnă că aceste tălpi sinterizate niciodată nu vor încetini viteza riderului pe pârtie. Milioane de pori mici se deschid și absorb ceara de fiecare dată când placa este servisată pentru a oferi o aluneare superioară pe zăpadă.
Dura Surf este cea mai solidă talpă de snowboard din industrie, cunoscută pentru siguranța, puterea și viteza sa.
Tălpile tuturor plăcilor Endeavor sunt decupate ultra precis și realizate dintr-un material pigmentat, sunt finisate printr-un proces de șlefuire și sunt acoperite cu un strat de ceară fierbinte astfel încât să poată fi utilizate imediat după ce au fost achiziționate.
Fibra de sticlă dispusă tri-axial: Sistemul tri-axial presupune trei straturi de fibră de sticlă care sunt  dispuse în direcții diferite.
Fibra de sticlă dispusă multi-axial și laminată oferă un flex rigid și mult mai receptiv și o mai mare rigiditate torsională pentru a conferi putere și precizie plăcii într-un pachet foarte stabil și versatil.
Sistemul de montare a legăturilor The Channel: Ca sistem de montaj al legăturilor, Endeavor a ales pentru plăcile sale Channel-ul (montajul de tip “canal”). Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu sistemul de montaj The Channel.
The Channel este cel mai performant sistem de montaj utilizat în industria snowboardingului având avantajul de a oferi infinite variante de opțiuni pentru poziția pe placă și ajustare rapidă.
Mai puternic, mai rapid, mai ușor și proiectat special pentru ca tu să îți găsești exact poziția care ți se potrivește pe placă. The Channel îți oferă cel mai evoluat control asupra poziției și asupra plăcii și are un design care este compatibil cu majoritatea brandurilor de legături, deci reprezintă o alegere plină de avantaje pentru orice rider.
Tehnologia Smoothride: Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu tehnologia Smoothride Urethane Sidewall (Seamless Sidewall Technology).
Uretanul inserat în pereții laterali ai plăcilor reduce vibrația și impactul, similar modului în care uretanul din roțile de skateboard oferă o senzație netedă pe asfaltul dur.
Având un efect amortizant, acest sistem reduce din oboseala ce poate fi resimțită de rider la nivelul membrelor inferioare, asigurând astfel o experiență de snowboarding foarte plăcută.


Mai multe informatii
Tip produs New Products
Stiffness 4-6
Type All-Mountain, Freestyle
Profile Multi Camber
Am gasit alte produse care v-ar placea!