-55%

Snowboard ENDEAVOR Nomad 2018

Caracteristici:

Profil placă: Multi Camber (combină profilul Camber Tradițional în zona dintre cele două picioare cu un profil ușor ridicat în “tip” și „tail”)

Flex placă: Moale (3/10)

Formă placă: True Twin

Stil de snowboarding: Freestyle, All Mountain

Miez placă: Plop și întărituri de mesteacăn (Birch Reinforcement)

Construcție placă: E-Tech

Talpă placă: Sinterizată (Crown Sintered Base)

Fibră de sticlă: Dispunere Bi-Axială

Tip de montaj: Canal (The Channel)

Tehnologie: Seamless Sidewall Technology (uretan infuzat în miezul plăcii pentru a absorbi vibrațiile și impactul)în stoc
SKU
Snowboard ENDEAVOR Nomad 2018
Pret Redus 954,00 RON Pret standard 2.120,00 RON
 


Trăiește momentul prezent. Lasă zăpada să te acopere, străpunge zăpada proaspătă de powder cu placa, bucură-te de o sesiune energică în park.
Modelul The Nomad propus de brandul canadian Endeavor este unealta perfectă care te va trimite până la cer și înapoi.

Prezentând caracteristici tehnologice peste standardele industriei, această placă E-Tech se descurcă excepțional în orice condiții este utilizată. Noul profil Multi-Camber crește popul și receptivitatea acestei plăci (responsiveness), în timp ce inovația Endeavor, Seamless Sidewall Technology, asigură confortul riderului pe placă, împiedicând apariția oboselii la nivelul picioarelor datorită uretanului infuzat ce absoarbe vibrațiile și impactul.

The Nomad este una dintre cele trei plăci din seria Endeavor dedicată femeilor.
Este o placă destinată stilului de freestyle snowboarding și a fost concepută special pentru riderii care își doresc o placă mai moale, mai iertătoare, care se comportă minunat atât în park, cât și pe suprafețele montane. (Freestyle + All Mountain)
The Nomad are în dotarea sa cea mai bună tehnologie a celor de la Endeavor și prezintă și câteva îmbunătățiri pentru a oferi o performanță accentuată.

Miezul plăcii realizat din lemn de plop conferă un pop abundent, iar flexul moale al acestei plăci asigură riderului o experiență mai jucăușă, mai iertătoare și mai ușoară.
Profilul Multi-Camber combină profilul Camber Tradițional în zona dintre cele două picioare cu un profil ușor ridicat în “tip” și „tail”. Acest profil oferă extra versatilitate plăcii și reduce șansele ca placa să se agațe la colțuri (the catching edge effect), oferind riderului mai multă încredere pe placă.

Fiind un model mai recent de placă E-Tech, The Nomad este echipată cu o talpă sinterizată (Crown Sintered Base) ce va fi îndrăgită mai ales de către iubitorii de viteză și de adrenalină pe pârtie.
Pe lângă toate aceste particularități tehnice, această placă mai prezintă și sistemul de montaj de tip canal (The Channel) și fibră de sticlă dispusă bi-axial.

Cu un design grafic inspirat de extazul cosmic, de sistemul planetar, această placă invită la visare.

Multi Camber Logo Multi Camber
Profilul Multi-Camber combină profilul Camber Tradițional în zona dintre cele două picioare cu un profil ușor ridicat în “tip” și „tail”.
 
Multi Camber Profile

 

Mai multe informatii
Stiffness 4-6
Type All-Mountain, Freestyle
Profile Multi Camber
Tip produs New Products
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Snowboard ENDEAVOR Nomad 2018
Am gasit alte produse care v-ar placea!