Despre SnowboardPRO

Companie:
SC Extreme Gear SRL
RO36018017
J12/1744/2016
SHOWROOM si Sediu Social: Strada Campina, Nr. 60B, Cluj-Napoca
 
Telefon: +40 (742) 276 823 / +40 (749) 215 259
Email reclamatii: office@extremegear.ro
 

SNOWBOARDPRO este marca inregistrata si a luat nastere in urma pasiunii pentru acest sport minunat.

Pe parcursul ultimilor ani am reusit sa creem un business aducand pe piata cea mai variata gama de produse snowboard pe care le vindem atat direct prin magazinele noastre online si magazinul nostru fizic din Cluj Napoca de aproape 400 de metri patrati + colaboratorii nostri din toata tara. 

Dorim sa ii ajutam atat pe cei noi initiati in acest sport cu echipamente la preturi mai avantajoase, cat si pe cei chiar foarte avansati, acestora oferindu-le ultimele modele de snowboards, legaturi snowboard si boots snowboard de la cele mai cunoscute firme precum AIRBLASTER, BURTON, ENDEAVOR, CLEW, Airhole, Aperture, Arbor, Asmo, Atomic, Bataleon, CRAB GRAB, Capita, F2, Flow, FIX, FTWO, GNU, Head, Jones, K2, LibTech, Light, Lobster, NeverSummer, Nitro, Ride, Rome, RUROC, Roxy, Rossignol, Salomon, SP, SANDBOX, Slash, VIMANA, Volkl si multe altele.  

Produsele noastre sunt comercializate pe diverse platforme online precum site-urile proprii:  https://snowboardpro.ro, https://skateboards.ro, https://ruroc.ro si prin marketplace-urile Emag, Decathlon sau reteaua noastra de dealeri specializati.

Momentan pe acest segmnet de iarna avem 12 branduri proprii importante pe care le importam si distribuim in Romania:

   1. RUROC HELMETS din UK: https://www.ruroc.com

   2. CLEW Bindings din GERMANIAhttps://www.clew.de 


   3. MDX One din CANADA: https://mdxone.com

   4. SP BINDINGS din AUSTRIA: https://sp-bindings.com 


  5. FIX Bindings din CANADAhttps://fixbindingco.com

   6. ENDEAVOR SNOWBOARDS din CANADA: https://www.endeavorsnowboards.com


   7. AIRHOLE FACEMASKS din CANADA: https://airholefacemasks.com

   8. SANDBOX HELMETS din CANADAhttps://www.sandboxland.com

   9. VIMANA SNOW din NORVEGIAhttps://www.vimanasnow.com

   10. CRAB GRAB din AMERICAhttps://crabgrab.com

 11. AIRBLASTER din AMERICAhttps://myairblaster.com

 12. Spark R&D din Americahttps://www.sparkrandd.com


Echipamentele oferite de SnowboardPRO sunt fie NOI, fie de TEST, placi, boots sau legaturi din ultimele colectii sau chiar si SH pentru cei cu un buget mai redus.

Produsele noastre de test (TEST BOARDS / BOOTS / LEGATURI) au fost folosite in centre de testare din Austria si majoritatea prezinta doar mici defecte estetice, zgarieturi superficiale, insa nimic care sa afecteze performantele acestora asa cum este specificat la fiecare produs in parte. Fiecare producator isi ofera anual toate modelele din colectiile noi membrilor magazinelor specializate care doresc sa le incerce si sa vada ce pot noile placi cu noile tehnologii de la an la an. Aceste placi unele sunt folosite mai mult, altele foarte putin, fiind inca chiar ca si noi. Gradul de uzura al fiecarora se vede exact in pozele specifice aferente fiecarui produs, care a ajuns pe partie ori prezinta urme mai vizibile. Unele dintre ele sunt chiar ca si noi si atunci nici nu le mai pozam.

De ce sa cumperi o placa de TEST?

Aceste placi snowboard nefiind folosite pe partiile din Romania majoritatea sunt intr-o stare foarte buna sau avand doar mici defecte estetice, total irelevante fata de performantele placilor.

Modelele de test in mare parte toate sunt modele recente, din ultimele colectii ale mai multor producatori renumiti, astfel ca puteti beneficia de niste produse de o calitate net superioara la un pret destul de mic comparativ cu pretul de retail al acelor produse sau a altor produse similare noi.

Iar orice zgarieturi chiar si pe partea de suprafata in momentul in care suntem pe partie nici macar nu le mai observam deloc chiar chinuindu-ne uneori sa dam jos zapada ce se prinde si ingheata mereu pe placa. Un echipament bun este foarte important si calitatea acestuia ofera adevarata placere pe partie. Dar degeaba avem o placa noua si stralucitoare (care oricum dupa prima iesire va prezenta mici zgarieturi) daca este de o proasta calitate si iti ofera o experienta la fel de proasta pe partie sau este nepotrivita din punct de vedere al specificatiilor pentru nevoile noastre.

Totusi, daca va permiteti, evident o placa noua de la un producator premium face pe toata lumea mai fericita iar aici avem in primul rand brandul Canadian ENDEAVOR si multi alti producatori de top. 

Incercam sa oferim o gama cat mai variata astfel incat sa putem satisface cerintele tuturor clientilor. Astfel ca avem si produse low cost, medii sau high end din ultimele colectii de la majoritatea producatorilor premium. 

In decursul timpului am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostrii care in mare parte revin de la an la an pentru a-si schimba echipamentul de snowboard. Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre.