Despre SNOWBOARDPRO

SnowboardPRO a luat nastere in urma pasiunii pentru acest sport minunat. Pe parcursul ultimilor ani am reusit sa cream un business aducand pe piata cea mai variata gama de produse snowboard. Dorim sa ii ajutam atat pe cei noi initiati in acest sport cu echipamente la preturi mai avantajoase, cat si pe cei chiar foarte avansati, acestora oferindu-le ultimele modele de snowboards, legaturi snowboard si boots snowboard de la cele mai cunoscute firme precum BURTON, ENDEAVOR, VIMANA, Aperture, Arbor, Asmo, Atomic, Bataleon, Capita, F2, Flow, FTWO, GNU, Head, Jones, K2, LibTech, Light, Lobster, NeverSummer, Nitro, Ride, Rome, RUROC, Roxy, Rossignol, Salomon, SANDBOX, Slash, Volkl si multe altele.  

 

Momentan pe acest segmnet de iarna avem 9 branduri proprii importante pe care le importam si distribuim in Romania:

   1. SP BINDINGS: https://sp-bindings.com

   2. RUROC HELMETS: https://www.ruroc.com

   3. SANDBOX HELMETS: https://www.sandboxland.com

   4. ENDEAVOR SNOWBOARDS: https://www.endeavorsnowboards.com

   5. AIRHOLE FACEMASKS: https://airholefacemasks.com

   6. VIMANA SNOW: https://www.vimanasnow.com

   7. CRAB GRAB: https://crabgrab.com

   8. CLEW Bindings: https://www.clew.de

   9. AIRBLASTER Outwear: https://myairblaster.com

 

Echipamentele oferite de SnowboardPRO sunt fie NOI, fie de TEST, placi, boots sau legaturi din ultimele colectii sau chiar si SH pentru cei cu un buget mai redus.

Produsele noastre de test (TEST BOARDS / BOOTS / LEGATURI) au fost folosite in centre de testare din Austria, Franta, Italia si majoritatea prezinta doar mici defecte estetice, zgarieturi superficiale, insa nimic care sa afecteze performantele acestora asa cum este specificat la fiecare produs in parte. (Ca si o masina de DriveTest :) fiecare producator isi ofera din cand in cand anumite modele din colectiile noi celor care doresc sa le incerce si sa vada ce pot noile placi cu noile tehnologii de la an la an. Aceste placi unele sunt folosite mai mult, altele foarte putin, fiind inca chiar ca si noi. Gradul de uzura al fiecarora se vede exact in pozele specifice aferente fiecarui produs)

Placile noastre de rent (RENTAL BOARDS / BOOTS) au fost folosite in centre de inchirieri sau la scoli de snowboard din Austria, Franta, Italia si majoritatea la fel prezinta doar mici defecte estetice, zgarieturi superficiale, insa nimic care sa afecteze performantele acestora asa cum este specificat la fiecare produs in parte. 

De ce sa cumperi o placa de TEST / RENTAL?

Aceste placi snowboard nefiind folosite pe partiile din Romania majoritatea sunt intr-o stare foarte buna sau avand doar mici defecte estetice, total irelevante fata de performantele placilor.

Modelele de test in mare parte toate sunt modele recente, din ultimele colectii ale mai multor producatori renumiti, astfel ca puteti beneficia de niste produse de o calitate net superioara la un pret destul de mic comparativ cu pretul de retail al acelor produse sau a altor produse similare noi.

La fel si produsele de rental majoritatea apartin unor branduri mari, cu traditie in producerea placilor snowboard, astfel majoritatea placilor au o constructie de o calitate foarte buna si la un pret la fel de bun, mai mic sau similar cu cel al produselor noi ale altor producatori "no name" de pe piata.

Iar orice zgarieturi chiar si pe partea de suprafata in momentul in care suntem pe partie nici macar nu le mai observam deloc chiar chinuindu-ne uneori sa dam jos zapada ce se prinde si ingheata mereu pe placa. Un echipament bun este foarte important si calitatea acestuia ofera adevarata placere pe partie. Degeaba avem o placa noua si "stralucitoare" :) (care oricum dupa prima iesire se va zgaria) daca este de o proasta calitate si iti ofera o experienta la fel de proasta pe partie sau este nepotrivita din punct de vedere al specificatiilor pentru nevoile noastre.

De ce sa "irositi" o groaza de bani pe o placa de snowboard neaparat noua, ca dupa prima iesire pe una din partiile din Romania (care majoritatea nu sunt inca la nivelul din afara) sa o aveti poate toata zgariata si intr-o stare mai rea decat placile ce le puteti gasi in oferta noastra. Va invitam sa optati pentru un echipament de calitate, la un pret bun si de care nu veti fi nemultumiti.

Totusi, daca va permiteti, evident o placa noua de la un producator premium face pe toata lumea mai fericita :) iar aici avem in primul rand brandul Canadian ENDEAVOR ori brandul Norvegian VIMANA

Incercam sa oferim o gama cat mai variata astfel incat sa putem satisface cerintele tuturor clientilor. Astfel ca avem si produse low cost, medii sau high end boards din ultimele colectii de la anumiti producatori premium. 

In decursul timpului am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostrii care in mare parte revin de la an la an pentru a-si schimba echipamentul de snowboard. Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre.