-50%

Placa Snowboard Endeavor Pioneer 2021

Specificații tehnice

Profil: Multi Camber
Formă: Twin Direcțional (Directional Twin)
Flex: Mediu
Suprafață pe care poate fi utilizată: Freestyle
Miez: Mix de esențe lemnoase ușoare de plop și Paulownia, plus întărituri din mesteacăn
Talpă: Talpă sinterizată Dura Surf 4001 Sintered (una dintre cele mai rezistente și cele mai rapide din industrie)
Fibră de sticlă: Fibră de sticlă dispusă tri-axial (trei straturi)
Carbon: Inertia Carbon Rods
Sistem de montare a legăturilor: Canal (The Channel)
Tehnologie: Smoothride Urethane Sidewall (inserție de uretan, material elastomer, în miezul de lemn al plăcii pentru absorbția impactului și a vibrațiilor)

în stoc
SKU
Placa Snowboard Endeavor Pioneer 2021
Pret Redus 1.600,00 RON Pret standard 3.200,00 RON
 

„Arhitectura este mama tuturor artelor. Fără o arhitectură porprie nu există un suflet al propriei civilizații.” – Frank Lloyd Wright
Conexiunea brandului Endeavor cu mediul înconjurător, arta, designul și arhitectura continuă să traseze principiile de bază ale designului produselor create de către acesta. Cu o estetică ghidată după aceste principii și cu un procedeu de proiectare foarte clar definit, cei din echipa Endeavor reușesc, și de această dată, să creeze o colecție de plăci de snowboard care le bucură sufletul, fiind într-o deplină concordanță cu acesta.
Noua colecție Endeavor a fost atent gândită, inspirată din pasiune și adaptată meticulos la standardele precise asupra designului modern, prezintă o calitate durabilă și o performanță fără precedent.

Colecția pentru iarna 2020-2021 introduce mai multe mărimi noi de plăci și o varietate mai generoasă de plăci wide, extinzând astfel întreaga gamă de produse Endeavor. Brandul canadian își păstrează angajamentul de a oferi produse unisex și care se adresează tutror oamenilor, indiferent de vârstă, extinzând tipurile de mărimi existente în fiecare serie. Iar, ca întotdeauna, membrii echipei Endeavor își continuă angajamentul de a-și procura local o parte cât mai mare din materialele premium utilizate pentru producerea plăcilor, ajutând astfel la construirea unui viitor mai bun fără a sacrifica, însă, valorile lor de bază în care ei cred foarte profund.

Always endeavor.

Pioneer x Ockan Uckun

Pentru realizarea designului plăcii Pioneer cei din echipa Endeavor au lucrat împreună cu arhitectul turc devenit artist tatuator Okan Uckun care este renumit pentru linia sa de desen fină și pentru abordarea geometrică a designului.

Fii primul care eliberează calea pentru prietenii tăi
Modelul de snowboard Pioneer este special conceput pentru riderii de freestyle cu un nivel avansat ce urmăresc să obțină performanța în fiecare moment petrecut pe crestele montane și ilustrează cu succes viziunea celor din echipa Endeavor asupra unui snowboard premium de freestyle.
Cu o formă direcțională, un nose rotunjit, un tail tradițional și un profil multi camber această placă se descurcă excelent în tooate condițiile. Miezul plăcii ultra ușor (realizat dintr-un mix de esențe lemnoase de plop și Paulownia) este combinat cu o laminare din fibră de sticlă dispusă tri-axial și pre-tratată pentru a oferi riderului un pop plin de dinamism și receptivitate cu rigiditate torsională pentru un sentiment jucăuș, dar în același timp, puternic. Inovativa tehnologie Endeavor Inertia Carbon Rod elimină tradiționalele inserții de carbon împletite și, în schimb, utilizează fire 3D din carbon introduse în miezul plăcii ce sunt ajustate pentru a îndeplini anumite proprietăți specifice. Rezultatul acestui procedeu ingenios este o receptitvitate fără precedent, un flex consistent și predictibil și putere durabilă care nu se deteriorează odată cu trecerea timpului. Finisată cu tehnologia Endeavor Smoothride Sidewalls pentru a elimina vibrațiile și pentru a reduce impactul, alături de această placă de snowboard tu vei fi întotdeauna primul care va elibera calea pentru prietenii tăi.

Profilul Multi-Camber combină porfilul Camber Tradițional cu un profil early rise în tip și tail – tip-ul și tail-ul sunt ridicate. Acesta crește versatilitatea plăcii pe multiplele suprafețe de teren pe care este utilizată și reduce șansele agățării marginilor plăcii (a cant-urilor) – the catching edge effect.
Forma Twin Direcțională (Directional Twin): Plăcile Directional Twin au o formă  de snowboard clasic care poate fi folosit atât normal, cât și întors, dar au un nose ușor mai lung decât tail-ul. Aceste plăci se comportă extraordinar de bine, cu echilibru și precizie, pe orice suprafață.
Miezul plăcii: Construcția interioară a plăcii formată dintr-o combinație de plop și lemn de Paulownia reprezintă un mix de esențe lemnoase ușoare, dar în același timp ultra rezistente, care asigură putere, precizie și echilibru, alături de niște caracteristici consistente ale flexului. Mai ușor și mai puternic decât interiorul format exclusiv din lemn de plop, această combinație de esențe lemnoase sporește capacitatea de răspuns a plăcii și precizia acesteia.
Consolidarea cu lemn de mesteacăn în toate plăcile Endeavor crește durabilitatea pentru o mai bună retenție a channel-ului.
Talpa sinterizată Dura Surf 4001 Sintered: Durabilitate și viteză într-un ansamblu puternic absorbant înseamnă că aceste tălpi sinterizate niciodată nu vor încetini viteza riderului pe pârtie. Milioane de pori mici se deschid și absorb ceara de fiecare dată când placa este servisată pentru a oferi o aluneare superioară pe zăpadă.
Dura Surf este cea mai solidă talpă de snowboard din industrie, cunoscută pentru siguranța, puterea și viteza sa.
Tălpile tuturor plăcilor Endeavor sunt decupate ultra precis și realizate dintr-un material pigmentat, sunt finisate printr-un proces de șlefuire și sunt acoperite cu un strat de ceară fierbinte astfel încât să poată fi utilizate imediat după ce au fost achiziționate.
Fibra de sticlă dispusă tri-axial: Sistemul tri-axial presupune trei straturi de fibră de sticlă care sunt  dispuse în direcții diferite.
Fibra de sticlă dispusă multi-axial și laminată oferă un flex rigid și mult mai receptiv și o mai mare rigiditate torsională pentru a conferi putere și precizie plăcii într-un pachet foarte stabil și versatil.
Carbon: Inovativa tehnologie Inertia Carbon Rods presupune fire de carbon tridimensionale cu un diametru variabil care sunt personalizate pentru a genera anumite rate ale flexului și rate specifice ale revenirii la forma inițială. Spre deosebire de fășiile din carbon care se conformează formei miezului plăcii și care se pot flexa doar pe o singură axă, firele Inertia Rods se pot flexa în orice direcție și își pot reveni la forma inițială din orice direcție sunt accesate, oferind riderului o receptivitate fără precedent, un flex consistent și predictibil și putere durabilă care nu se deteriorează de-a lungul timpului.
Sistemul de montare a legăturilor The Channel: Ca sistem de montaj al legăturilor, Endeavor a ales pentru plăcile sale Channel-ul (montajul de tip “canal”). Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu sistemul de montaj The Channel.
The Channel este cel mai performant sistem de montaj utilizat în industria snowboardingului având avantajul de a oferi infinite variante de opțiuni pentru poziția pe placă și ajustare rapidă.
Mai puternic, mai rapid, mai ușor și proiectat special pentru ca tu să îți găsești exact poziția care ți se potrivește pe placă. The Channel îți oferă cel mai evoluat control asupra poziției și asupra plăcii și are un design care este compatibil cu majoritatea brandurilor de legături, deci reprezintă o alegere plină de avantaje pentru orice rider.
Tehnologia Smoothride: Toate plăcile Endeavor sunt echipate cu tehnologia Smoothride Urethane Sidewall (Seamless Sidewall Technology).
Uretanul inserat în pereții laterali ai plăcilor reduce vibrația și impactul, similar modului în care uretanul din roțile de skateboard oferă o senzație netedă pe asfaltul dur.
Având un efect amortizant, acest sistem reduce din oboseala ce poate fi resimțită de rider la nivelul membrelor inferioare, asigurând astfel o experiență de snowboarding foarte plăcută.


Mai multe informatii
Tip produs New Products
Stiffness 4-6
Type Freestyle
Profile Multi Camber
Waist Regular
Am gasit alte produse care v-ar placea!