Geaca Snow Coal Lookout Golden Brown/Dress Blues S

Geaca Snow Coal Lookout Golden Brown/Dress Blues S

2nd Layer & Insulator Coal Bailey Anthracite Castle Rock

2nd Layer & Insulator Coal Bailey Anthracite Castle Rock

2nd Layer & Insulator Coal Bailey Dress Blues Morocan Blue

Pret special 199,00 RON Pret standard 500,00 RON

Acest articol a fost conceput cu tehnologia THERMOLITE®EcoMade pentru izolație, aceasta fiind realizată cu un conținut minim de 35% resurse reciclate, cum ar fi sticle PET. 

  • Specificații material: 100% Poliester 
  • Capete elastice pentru maneci, tiv și glugă 
  • Buzunar piept cu fermoar 
  • Logo COAL piept 
  • Buzunare laterale cu fermoar 
Disponibilitate: în stoc
Numai %1 ramase
SKU
2nd Layer & Insulator Coal Bailey Dress Blues Morocan Blue

Tehnologie THERMOLITE®EcoMade 

Această tehnologie versatilă poate fi realizată fie din sticle PET reciclate, fie din 100% deșeuri textile rămase din procesul de fabricare a pieselor de îmbrăcămintei. Oricare dintre variante vă oferă căldură durabilă fără a fi nevoie de straturi suplimentare sau straturi din țesături grele. 

Flying Tex – bluesign®Approved 

Textilele și accesoriile care poarta labelul bluesign®APPROVED respectă cerințele stricte de siguranță și mediu ale bluesign®CRITERIA. Aceste articole sunt produse din materiale chimice și materii brute aprobate de bluesign®, acestea fiind produse într-o manieră sustenabilă de conservare a resurselor și cu o amprentă minimă asupra oamenilor și mediului înconjurător.  

 

COAL – HEADWEAR and OUTWEAR 

Brandul COAL a ieșit pe piață încă din anul 2002 cu un scop foarte bine stabilit, să redefinească ceea ce ar putea fi un brand pentru articole headwear și outwear.  

Cu o viziune clară pentru o linie de articole pentru cap de înaltă calitate, frumos funcționale, destinate – și inspirate de – prietenii și familiile noastre, am străbătut o industrie care a respins articolele headwear ca fiind un accesoriu important. Ceea ce a început ca o umilă agitație, care are rădăcini adânci în cultura artei, skate și snowboard, a evoluat într-un brand și un stil de viață respectat, cu întindere globală. 
De la început am rămas fideli acelei viziuni originale, în timp ce am descoperit noi surse de inspirație pentru design și am evoluat oferta noastră de produse. Toți acești ani mai târziu, încă facem ceea ce ne place, continuând să introducem designuri noi, materiale și idei inovatoare în manufactură pentru a entuziasma o comunitate loială în continuă creștere. 
Încă de la început, tradiția COAL a fost întotdeauna despre evoluție. Suntem onorați să rămânem fideli misiunii noastre și să stabilim legături cu aventurierii de pe tot globul. 

Împreuna cu designerul Aaron Draplin, echipa COAL si-a dorit dezvoltarea unui nou logo reprezentativ pentru versatilitatea brandului. The Navigator, noul nume și noua iconiță, este rezultatul care s-a fructificat în urma sesiunilor de brainstorming, desen și dezbateri. Acest logo simbolizează inclusivitatea brandului COAL și reprezintă un nou capitol din viața acestuia. Pentru aventurierii care aleg COAL, The Navigator este emblema care demonstrează că direcția aleasă este cea bună.  

Două dintre caracteristicile brandului Coal sunt: 

1.Făcut să reziste: Materialele de calitate superioară și atenția pentru detalii au pus brandul COAL într-o clasă aparte când vine vorba de standarde de producție înalte de mai bine de două decenii. 

2.Manufacturare responsabilă: Produc atât în ​​SUA, cât și în străinătate. Toți partenerii de producție COAL respectă standarde stricte de echitate, siguranță și politici centrate pe om, pe care le monitorizează în mod regulat pentru conformitate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Producator COAL
Sex Barbati
Stare Produs NOU
Am gasit alte produse care v-ar placea!