Geaca Snow Coal Belknap Dress Blues Golden Brown

Geaca Snow Coal Belknap Dress Blues Golden Brown

Geaca Snow Coal Lookout Woodd Green Leaf Brown

Geaca Snow Coal Lookout Woodd Green Leaf Brown

Geaca Snow Coal Alkili Dress Blues Moracan Blue

Pret special 315,00 RON Pret standard 1.260,00 RON
 • Specificatii material: 100% poliester 
 • Caracteristici material: Impermeabil + Respirabil 
 • Impermeabilitate: 20000 mm 
 • Respirabilitate: 15000 g 

Caracteristici imbracaminte de zapada: 

 • Aerisirile prin buzunare de ventilare 
 • Buzunar media 
 • Aparatoare pentru barbie fara frecare 
 • Buzunar pentru ochelari 
 • Mansete reglabile 
 • Conexiune jacheta la pantalon 
 • Buzunare pentru incalzirea mainilor 
 • Buzunar pentru ski pass 
Disponibilitate: în stoc
Numai %1 ramase
SKU
Geaca Snow Coal Alkili Dress Blues Moracan Blue

Pentru a da 100% ziua și noaptea fără a vă pierde confortul, aveți nevoie de o jachetă de snowboard de încredere care să vă țină de cald și să vă mențină uscat. Jacheta Alkili oferă stil și funcționalitate.

COAL – HEADWEAR and OUTWEAR 

Brandul COAL a ieșit pe piață încă din anul 2002 cu un scop foarte bine stabilit, să redefinească ceea ce ar putea fi un brand pentru articole headwear și outwear.  

Cu o viziune clară pentru o linie de articole pentru cap de înaltă calitate, frumos funcționale, destinate – și inspirate de – prietenii și familiile noastre, am străbătut o industrie care a respins articolele headwear ca fiind un accesoriu important. Ceea ce a început ca o umilă agitație, care are rădăcini adânci în cultura artei, skate și snowboard, a evoluat într-un brand și un stil de viață respectat, cu întindere globală. 
De la început am rămas fideli acelei viziuni originale, în timp ce am descoperit noi surse de inspirație pentru design și am evoluat oferta noastră de produse. Toți acești ani mai târziu, încă facem ceea ce ne place, continuând să introducem designuri noi, materiale și idei inovatoare în manufactură pentru a entuziasma o comunitate loială în continuă creștere. 
Încă de la început, tradiția COAL a fost întotdeauna despre evoluție. Suntem onorați să rămânem fideli misiunii noastre și să stabilim legături cu aventurierii de pe tot globul. 

Împreuna cu designerul Aaron Draplin, echipa COAL si-a dorit dezvoltarea unui nou logo reprezentativ pentru versatilitatea brandului. The Navigator, noul nume și noua iconiță, este rezultatul care s-a fructificat în urma sesiunilor de brainstorming, desen și dezbateri. Acest logo simbolizează inclusivitatea brandului COAL și reprezintă un nou capitol din viața acestuia. Pentru aventurierii care aleg COAL, The Navigator este emblema care demonstrează că direcția aleasă este cea bună.  

Două dintre caracteristicile brandului Coal sunt: 

1.Făcut să reziste: Materialele de calitate superioară și atenția pentru detalii au pus brandul COAL într-o clasă aparte când vine vorba de standarde de producție înalte de mai bine de două decenii. 

2.Manufacturare responsabilă: Produc atât în ​​SUA, cât și în străinătate. Toți partenerii de producție COAL respectă standarde stricte de echitate, siguranță și politici centrate pe om, pe care le monitorizează în mod regulat pentru conformitate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Producator COAL
Sex Barbati
Izolatie Warmer (Mai calduroase)
Impermeabilitate 20k
Respirabilitate 15k
Material Altele
Stare Produs NOU
Am gasit alte produse care v-ar placea!