Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

In campaniile promotionale cu reduceri mari, precum BLACK FRIDAY sau LICHIDARE DE STOC datorita volumului mare de achizitii atat online, cat si din magazinul fizic, pot aparea neconcordante de stoc ale unor produse si marimi. In astfel de cazuri va vom anunta si ajusta comanda. Va multumim pentru intelegere!

Informare produse BURTON STEP ON:

Toate perechile de boots sau legaturi Burton Step On din oferta noastra sunt comandate din start de la producator special ca si seturi, astfel ca ne rezervam dreptul de a le vinde la fel doar la set (legaturi + boots) / (boots + legaturi) intr-o combinatie compatibila si nu sunt disponibile individual.

De exemplu legaturile Burton Step On de femei se vand doar cu o pereche de boots Burton Step On de femei marimi compatibile si la fel si pentru legaturile sau boots ii de barbati. 

Acest lucru este clar mentionat cu rosu si in pagina de prezentare al tuturor acestor produse si orice comanda plasata doar pentru un produs individual, fara a-i adauga si o legatura sau o pereche de boots aferente si compatibile, se va considera nula si nu se va lua in calcul, fiind anulata.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare, telefonic sau e-mail prin care Vanzatorul isi deruleaza activitatea comerciala.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Notificarea se face electronic prin e-mail sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a Facturii Fiscale si a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul comenzilor achitate online cu cardul, contractul se considera incheiat in momentul finalizarii tranzactiei pe site si a confirmarii de comanda si plata. 

Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe site vor sta la baza Contractului. 

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din cadrul site-ului.  

Toate tarifele aferente bunurilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Conform legii, produsele vandute unei alte companii, de catre noi, Extreme Gear SRL, nu pot face obictul returului sau a unui schimb, decat in cazul in care acestea prezinta defectiuni sau sunt neconforme caz in care se aplica procedura de garantie.

Plata in 6 rate fara dobanda prin programul Star BT este disponibila in magazin, cu exceptia campaniilor promotionale cu extra discounturi foarte mari precum Black Friday sau Lichidarea de Stoc.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile afisate pe site.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale. 

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea bunurilor in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Comenzile online cu optiunea "Ridicarii din magazin" se vor retine de catre noi pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest termen, daca cumparatorul nu se prezinta sa ridice produsele comandate din magazin sau nu doreste livrare prin courier, ne rezervam dreptul de a anula unilateral comanda. 

Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

In cazul in care un bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

Mail-urile de inregistrare ale unei comenzi nu garanteaza si livrarea acestora. Ne rezervam dreptul de a refuza procesarea oricaror comanzi plasate pe site atata timp cat din diverse motive nu este posibila procesarea comenzii. Trimiterea notificarilor de emitere a facturii si generarea awb-ului de transport reprezinta confirmarea faptului ca am procesat comanda. 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

In functie de campaniile promotionale efectuate online, preturile produselor din magazinul fizic si cel online pot avea uneori anumite diferente. Campaniile derulate online sunt disponibile exclusiv online. 

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri vandute prin intermediul site-ului, cu exceptia bunurilor vandute de partenerii Snowboard Pro,

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau. 

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Bunurile comercializate de Snowboard Pro pot fi noi sau bunuri de gen tester. Bunurile noi beneficiaza de garantie in raport cu dispozitiile legale in vigoare. Bunurile de gen tester nu beneficiaz[ de garantie, Vanzatorul neasumandu-si nicio raspundere pentru produsele de acest gen, cumparatorul consimtind la inlaturarea raspunderii Vanzatorului prin achizitonarea unui astfel de produs.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Cluj - Napoca.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.snowboardpro.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului www.snowboardpro.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 
 
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 
 
Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SnowboardPRO (snowboardpro.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 
 
Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.snowboardpro.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SnowboardPRO (snowboardpro.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.snowboardpro.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului SnowboardPRO (snowboardpro.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 
În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise. 

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@snowboardpro.ro sau snowboardpro@yahoo.com

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile afisate pe site.