Retururi

CONDIȚIILE RENURNĂRII PRODUSELOR SNOWBOARDPRO

 • Conform legii persoanele fizice au posibilitatea de a returna produsele comandate online si livrate prin courier, în termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul în care acestea au fost livrate de catre curier. 
 • Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11.din OUG 34/2014 
 • Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. 
 • Formularul de schimb / retur este nevoie a fi printat si atasat fizic in colet impreuna cu produsele returnate si o copie a facturii, astfel ca in momentul in care returul ne soseste si personalul nostru il verifica sa se stie exact despre ce este vorba. 
 • Pentru comenzile ridicate din magazinul fizic, fara a fi livrate prin courier, nu se mai accepta schimbul, returul sau restituirea contravalorii. In cazul in care produsul este defect sau neconform, il vom remedia sau inlocui in baza garantiei. 
 • In cazul unei comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei compusa din mai multe produse care beneficiaza de transport gratuit, daca ulterior livrarii produselor, clientul decide a returna produse de anumita valoare, iar valoarea produselor pe care acesta decide se le pastreze ramane sub 299 RON, atunci pe factura de stornare a produselor returnate se va adauga si costul transportului de 30 de lei aferent comenzii finale pastrate cu o valoare mai mica de 299 RON. 
 • In cazul in care un produs este folosit sau desigilat, in special daca este vorba despre un produs nou, pentru retur sau schimb se va taxa in functie de gradul de uzura intre minim 15% si maxim 70% din valoarea de achizitie, fiind ulterior vorba de un produs care evident nu mai este nou si in consecinta noi il vom vinde ca si un produs test, desigilat ori cu mici sau mari urme de uzura in functie de caz, iar aceasta taxa va fi comunicata dupa primirea returului si analiza produsului. 
 • In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Deasemenea pentru orice schimb / retur este nevoie de confirmarea noastra scrisa prin email in prealabil.
 • Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice. In cazul persoanelor juridice se aplica doar procedura de garantie, iar daca este cazul de orice defect ori viciu ascuns, produsul va fi reparat sau inlocuit cu un altul conform in functie de situatie.
 • Se foloseste acelasi tip de serviciu pentru transport cu care s-a facut expedierea (curier rapid, orice companie); nu vor fi acceptate retururile trimise prin Posta Romana
 • Este necesar ca produsele pe care le returnați să fie în aceeași stare în care le-ați primit;
 • Extreme Gear S.R.L. va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data data primirii produsului;
 • Rambursarea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur;
 • In cazul in care produsul returnat prezinta urme de folosire/uzura se va aplica o taxa de diminuare a valorii produsului. Aceasta taxa poate fi intre minim 15% si maxim 70% si va fi comunicata dupa primirea returului si analiza produsului. 
 • Nu vom accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau de folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice și/sau electrice; 
 • Nu vom accepta produsele care nu sunt insoțite de toate accesoriile.
 • Costurile privind returnarea produselor comandate vor fi suportate de dumneavoastră;
 • Nu vom accepta produsele returnate care nu sunt însoțite de ambalajul original exact in starea in care acesta a fost livrat clientului, precum și de foliile protectoare sau orice alte elemente accesorii acestora precum și de certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor, și toate documentele cu care v-au fost livrate produsele;
Pentru produsele achizitionate direct din showroom si nu trimise prin courier, nu se mai accepta schimbul, returul sau restituirea contravalorii.
Pentru comenzile plasate online, dar nelivrate prin courier si ridicate din magazinul nostru fizic, nu se mai accepta returul sau restituire contravalorii. 
 
In functie de caz, putem face exceptii in a accepta un schimb cu orice alte produse din magazin, dar nu retur. 
In cazul in care produsul este defect sau neconform, il vom remedia sau inlocui in baza garantiei. 
 
* Produsele achizitionate in campanii promotionale cu extra reduceri, precum Black Friday sau Lichidarile de stoc, acestea pot fi schimbate cu acelasi produs de o alta marime sau cu un alt produs, doar la pretul curent de vanzare din momentul solicitarii schimbului. In cazul in care nu sunteti de acord, vi se va restitui contravaloarea produsului dupa returul acestuia. Preturile, discount-urile pot fi diferite in functie de stocurile disponibile pentru fiecare model si marime in parte.
 

INSTRUCȚIUNI

 • Vă rugăm să completați prezentul formular pentru returnarea produselor comercializate de SNOWBOARDPRO și introduceți formularul în coletul pe care urmează să-l returnați;
 • Adresa pentru returnarea produselor este următoarea: Cluj – Napoca, str. Campina, 60B, jud. Cluj, România.
 • Personalul SNOWBOARDPRO va înregistra solicitarea dumneavoastră și se va ocupa de soluționarea acesteia în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care îndepliniți condițiile de returnare a produselor comandate, contravaloarea achitată vă va fi restituită în termen de maxim 14 zile calendaristice.
 

IMPORTANT

FARA TRIMITEREA IN PREALABIL PE EMAIL A FORMULARULUI DE RETUR [DREAPTA PAGINII] COMPLETAT SAU IN CUTIE IMPREUNA CU PRODUSELE, NU VOM PROCESA COLETELE RETURNATE!

Download formular retur