Endeavor scrie astazi un alt fel de istorie in scena contemporana de snowboarding. Este un simbol total aparte si puternic si are un cuvant foarte important de spus in industrie.

Brandul Endeavor a fost infiintat in anul 2001 de snowboarderul profesionist Max Jenke. Povestea Endeavor s-a nascut din dorinta de a face lucrurile diferit. Fondatorii brandului au dorit sa creeze produse asa cum nu au mai fost facute niciodata, unice, inovatoare.

Riderul a fost elementul central in jurul caruia s-a conturat intreaga poveste Endeavor. Atentia permanenta fata de nevoile riderilor i-a determinat pe cei de la Endeavor sa isi indrepte strategia spre a realiza produse pe care snowboarderii sa le iubeasca.

Prin fiecare produs al sau, Endeavor isi propune sa ofere o experienta inedita clientilor sai.

Esenta brandului este dorinta de a face snowboardingul simplu si accesibil. Un atribut aparte il reprezinta focusul pe designul produselor, acesta gasindu-si adesea inspiratia in varietatea emotiilor pe care snowboardingul le genereaza.

Numele brandului reprezinta insasi mantra acestuia si este deosebit de sugestiv pentru intreaga viziune a companiei. Cuvantul ‘ENDEAVOR’, tradus din limba engleza, semnifica ideea de a lupta pentru ceva, de a depune eforturi impresionante pentru a obtine ceva.

Riderul a fost elementul central in jurul caruia s-a conturat intreaga poveste Endeavor.

#alwaysendeavor este etosul brandului si simbolizeaza cel mai profund viziunea companiei.
Sediul Endeavor este situat in Vancouver, Canada. Echipa din spatele povestii Endeavor este una restransa, dar puternic coagulata de pasiunea pentru snowboarding. Sapte oameni dau viata impreuna acestui brand. Fiecare isi aduce propriile pasiuni si propria personalitate in munca sa. Astfel, Endeavor aduce la un loc designeri cu atentie sporita la detalii, artisti, pasionati de moda, iubitori de muzica si oameni cu o gandire libera. Dar inainte de toate, cei din echipa Endeavor sunt ei insisi snowboarderi, aducand astfel in companie experienta lor proprie asupra acestui sport. Ei creeaza produse de la snowboarderi pentru snowboarderi, dar inspiratia pentru acestea vine din pasiunile lor in afara snowboardingului.

Designul reprezinta unul dintre elementele-cheie pe care s-a construit povestea Endeavor. Detaliile sunt cele care fac diferenta intotdeauna, iar fondatorii Endeavor sunt perfect constienti de acest lucru. Din acest motiv acorda o atentie sporita designului, acesta fiind cel care poate face cu succes diferenta. Convingerea permanenta ca poate duce designul produselor Endeavor la un nou nivel a reprezentat forta motrice a brandului.

Toate produsele Endeavor sunt dezvoltate si realizate la sediul companiei din Vancouver, British Columbia, si sunt reprezentative pentru spiritul canadian. Locatia geografica a sediului Endeavor este si ea deosebit de semnificativa. Muntii Cypress, Muntii Grouse, Muntii Seymour si Muntii Whistler-Blackcomb aflati in apropiere permit testarea foarte eficienta a produselor exact in mediul in care acestea vor fi ulterior utilizate.

Calitatea superioara a placilor este unul dintre dezideratele de baza din spatele brandului Endeavor. Prin fiecare produs al sau, Endeavor isi propune sa ofere o experienta inedita clientilor sai. Astfel, prin fiecare placa, riderul este mai aproape sa traiasca aventura la care viseaza. De la linii epice lasate in zapada crestelor montane la peisaje care iti taie rasuflarea, Endeavor isi doreste sa te duca acolo.

Alegand sa isi procure materialele necesare din proximitatea fabricii, Endeavor isi propune sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator pentru a ajuta mentinerea iernilor pline de zapada fina.

O caracteristica inovativa Endeavor este incercarea de a elimina barierele de varsta sau sex, oferind marimi foarte variate pentru fiecare serie in parte.

Designul modern, calitatea durabila si performanta exceptionala, alaturi de ultimele tehnologii din domeniu, reprezinta motivele pentru care orice rider poate sa fie pe deplin satisfacut atunci cand alege un produs creat de brandul Endeavor.

Mai multe detalii despre produsele Endeavor puteti afla vizualizand urmatoarele videoclipuri:

Produsele create de brandul Endeavor pot fi achizitionate din magazinul nostru fizic din Cluj-Napoca, strada Campina, numarul 60B sau online, apasand urmatorul buton:

SNOWBOARDPRO

In universul Social Media ne puteti gasi aici: