Ideea de aventură, de viață trăită ca o eternă aventură, este esența brand-ului Airhole. Întreaga poveste din spatele acestui brand gravitează în jurul acestui concept. 
Explorarea noilor orizonturi (Let’s go to new places) reprezintă mantra Airhole. 
Experimentarea aventurii poate să aibă semnificații diferite pentru fiecare om în parte. Pentru cei din echipa Airhole definiția aventurii este una foarte simplă: depășirea propriilor limite, transcederea cotidianului. Este despre a fi puțin iresponsabil. Este despre imprevizibilul inerent existenței. Este despre a scrie povești de viață fabuloase. 
Aceste aventuri inedite, spectaculoase reprezintă forța ce propulsează din interior brand-ul Airhole.  
Și exact aceste aventuri sunt cele care fac produsele Airhole indispensabile.

Particularități tehnice:

Caracteristica Airhole este una standard pe toate produsele brand-ului și a fost concepută astfel încât să permită pielii să respire ușor și natural, împiedicând în același timp apariția condensului. În acest fel pielea rider-ului este menținută uscată, confortul său termic este asigurat, iar ochelarii nu se aburesc. Cu ajutorul unei cagule Airhole, rider-ul poate să se bucure de un timp mai îndelungat pe placă. 
 
Designul Velcro având forma logo-ului Airhole (Signature Velcro Design) este realizat dintr-un material mai moale și este mai ușor de utilizat. Acest detaliu conferă o acoperire mai bună și permite ca ajustarea cagulei pe față să devină foarte ușoară. Cosntrucția noului Velcro împiedică părul sau orice altceva să se prindă cumva în mască.

O particularitate tehnică deosebit de atractivă prezentă la produsele Airhole este protecția împotriva radiațiilor ultraviolete (UPF Protection). Toate măștile Airhole oferă o protecție de minim 50 împotriva radiațiilor ultraviolete (UPF), acest lucru semnificând faptul că blochează 98% din radiațiile UV nocive pentru pielea umană. Astfel, toate produsele Airhole ajută la menținerea sănătății pielii rider-ilor, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de a dezvolta anumite afecțiuni epidermice.

Fibrele textile pe care Airhole le utilizează pentru confecționarea produselor sale sunt realizate din sticle de plastic (PET) reciclate (Recycled Fabric). Aceste PET-uri sunt presate, topite și extrudate, obținându-se fibre textile fine de poliester. Opțiunea Airhole de a recicla reduce impactul asupra mediului fără a compromite performanța sau calitatea produselor tale.

Airhole a dezvoltat un program special conceput pentru a asigura managementul optim al căldurii (Heat Management) prin materialele pe care le utilizează pentru realizarea produselor sale: Grid fleece (o țesătură de calitate superioară; acest material este mult mai performant și mai nou comparativ cu unul standard –  Standard fleece; țesătura Grid fleece are elastan inserat în ea și oferă o respirabilitate mult mai bună față de un material de tip Standard fleece sau Solid fleece), fibre fine de poliester (fine yarn polyesters) și fibre de merino (merino este un material care prin natura sa are proprietatea de a fi antibacterian și rezistent la mirosuri și asigură căldură chiar și când este umed; fiind realizat din lână oferă o protecție naturală și este în același timp și foarte ușor). 
Sistemul de management optim al căldurii funcționează astfel: atunci când cel care poartă un produs Airhole este activ, în mișcare, transpirația este absorbită de pe piele, apoi este direcționată către partea de suprafață a materialului și ulterior este evaporată. 

Materialele din care sunt confecționate produsele brand-ului Airhole sunt dotate și cu sistemul de uscare rapidă Quick Dry. Fibrele hidrofobice sunt utilizate pentru a elimina umezirea materialului.  
Transpirația este răspândită de-a lungul suprafeței materialului unde va fi rapid uscată de aer. 
 
O parte semnificativă dintre materialele pe care cei de la Airhole aleg să le utilizeze pentru produsele lor sunt, de asemenea, și impermeabile (Water Resistance). Astfel, multe țesături sunt tratate cu un înveliș rezistent la apă pentru a menține situația sub control pe parcursul întregii zile. 
DWR (Durable Water Repellent) este un înveliș rezistent al țesăturii care conferă produselor Airhole proprietăți impermeabile, prevenind îmbibarea cu apă, atât a stratului exterior, cât și a celui interior (cel care are contact direct cu fața) al țesăturii. 

AIRHOLE – Tipuri de produse

Airhole oferă o gamă foarte variată de produse pentru a încerca să ofere soluții adaptate nevoilor speciale ale fiecărui rider în parte. 
Astfel, rider-ii pot opta pentru următoarele tipuri de produse: 
1. Airtubes 
2. Facemasks 
3. Balaclavas 
4. Airhoods 
5. Tech Hats 
6. Junior Collection (produse destinate copiilor)

Produse AIRHOLE puteți achiziționa din magazinul nostru fizic din Cluj-Napoca, strada Câmpina nr. 60B sau online, apăsând butonul următor:

SNOWBOARDPRO

În universul Social Media ne găsiți aici: