-40%

Placa Snowboard Endeavor B.O.D. 2020

Profil: 3D Camber (Camber Traditional intre picioare, cu o forma subtila 3D la varf si la coada care ridica punctele de contact pentru a elimina riscul de a-ti agata canturile si a creste performanta in conditii de zapada moale, fara a compromite stabilitatea si aderenta in conditii de zapada tare) 

Forma: True Twin (Ambele capete identice cu o perfecta simetrie si echilibru. Ideal pentru riderii care vor sa abordeze orice tip de teren, de la partii, in park sau powder) 

Flex: Mediu (Combinatia perfecta pentru a domina orice tip de teren)

Teren: All Mountain / Freeride (Proiectata pentru orice fel de condtii, insa exceleaza in zapada moale si proaspata)

Miez placa: Lemn de Poplar / Intarituri de mesteacan (Un lemn foarte usor cu o rezistenta mare si caracteristici de flex predictibile)

Talpa: Sinterizata Dura Surf 4001 (Cea mai rezistenta talpa de pe piata care ofera durabilitate si viteza intr-un pachet cu absorbtie mare de ceara)

Fibra de sticla: Tri - Axiala (Laminarea din fibra de sticla cu mai multe axe asigura un flex mai rigid, cu un raspuns mai rapid si cu o rigiditate torsionala mai mare pentru putere si precizie. 

Carbon: Carbon Tip + Tail Beams (Insertii duale din fibra de carbon pe ambele capete care maresc popul si puterea in zapada moale si proaspata) 

page1image3753840

Prindere legaturi: The Channel (Cea mai tare prindere de legaturi din snowboarding, care ofera optiuni infinite de stance si ajustari super rapide)

Pereti laterali: Smoothride Urethane Sidewalls (Peretii laterali ai placii infuzati cu urethane pentru a reduce vibratiile de inalta frecventa, forta impacturilor si mai putina oboseala a picioarelor)

Canturi: Endeavor ISPO Gold Award Seamless Sidewall Technology

în stoc
SKU
Placa Snowboard Endeavor B.O.D. 2020
Pret Redus 1.548,00 RON Pret standard 2.580,00 RON
 


Endeavor scrie astăzi un alt fel de istorie în scena contemporană de snowboarding.
Este un simbol total aparte și puternic și are un cuvânt foarte important de spus în industrie.
Brandul Endeavor a fost înființat în anul 2001 de snowboarderul profesionist Max Jenke. Povestea Endeavor s-a născut din dorința de a face lucrurile diferit. Fondatorii brandului au dorit să creeze produse așa cum nu au mai fost făcute niciodată, unice, inovatoare.

Bucurându-se de un statut privilegiat, primordial în seria Foundation a brandului canadian Endeavor, modelul Board of Directors (B.O.D.) reprezintă o placă de snowboard ce reușește să satisfacă dorințele unor categorii foarte variate de rideri. Aceasta este o placă ce se adresează maselor. O placă pentru toți.
Asemenea majorității plăcilor din oferta Endeavor, B.O.D. este disponibilă într-o gamă de mărimi unisex, cu o diferență de aproape 20 centimetri între valoarea inferioară și cea superioară a lungimii plăcilor oferite. Când însă vine vorba despre performanță, această placă acoperă un spectru chiar și mai larg.

Profilul 3D Camber prezent pe această placă implică un profil Camber tradițional de la tip la tail, dar punctele de contact ale plăcii au fost ușor scobite, iar marginile ușor îndoite, rezultând o formă 3D subtilă de „lingură” în nose și tail.
Dotată cu un asemenea profil hibrid, B.O.D. oferă avantaje din ambele direcții. Astfel, riderul se poate bucura de un sentiment puternic, snappy al plăcii și de toate beneficiile asociate unui profil Camber tradițional, dar primește în plus o senzație mai lejeră, mai iertătoare la capetele plăcii care nu compromite în nici un fel popul de ansamblu al plăcii. (această situație este adesea experimentată în cadrul plăcilor ce au un profil comun de Camber hibrid, camrock – camber între picioare și rocker în nose și tail.)
Această senzație mai lejeră poate nu este resimțită de către toți riderii instantaneu, dar când vine vorba despre sesiuni prin zăpada proaspăt bătătorită de ratrac, trick-uri amuzante pe capetele plăcii ori explorări pline de suspans prin zăpada fină de powder, B.O.D. se transformă garantat în prietenul cel mai bun al riderului, despre care acesta nici nu bănuia că s-ar putea ascunde într-o placă cu profil Camber.

Similar tuturor plăcilor Endeavor, acest model desăvârșit prezintă sistemul de montaj al legăturilor de tip Canal (The Channel) care este acompaniat de întărituri din lemn de mesteacăn. Canalul asigură compatibilitatea plăcii cu majoritatea brandurilor de legături de snowboarding prezente pe piață și oferă riderului posibilități infinite în alegerea poziției pe placă (a stance-ului), alături de o caracteristică foarte naturală a flexului sub picioare.
În interiorul său, B.O.D. este dotată cu straturi de fibră de sticlă dispuse triaxial și cu fâșii de carbon amplasate strategic începând cu zona inserțiilor de pe canal și mergând înspre nose și tail.

Riderul va simți cu certitudine performanța sporită pe capetele plăcii, iar aceasta se va dovedi și deosebit de stabilă la viteze mari. (în special datorită Tehnologiei inovatoare Seamless Sidewall – Smoothride ce presupune inserarea uretanului în miezul plăcii pentru a absorbi impactul și vibrațiile)
Din fericire, forma perfectă True Twin și flexul moale în zona dintre picioare transformă această placă într-una foarte ușor de manevrat ce poate să fie abordată de către o varitate de rideri ce provin din diverse zone ale snowboardingului. 

Pentru cei din echipa Endeavor designul este o componentă deosebit de importantă în procesul dezvoltării unei plăci deoarece ei sunt conștienți permanent că detaliile sunt cele care fac diferența. Designul fiecărei plăci Endeavor ascunde o poveste fascinantă în spate. Și din acest punct de vedere modelul B.O.D. deține o poziție privilegiată. Astfel, prin estetica sa, această placă se povestește subtil pe ea însăși. Designul grafic al modelului B.O.D. își are originea în schemele grafice găsite la bordul avionului canadian Mc Donnell CF-101 Voodoo. Pentru realizarea topsheetului, care este și rezistent la radiațiile UV, s-a utilizat metoda serigrafiei și astfel, grafica a fost combinată atât cu elemente având o textură mată, cât și cu elemente având o textură lucioasă.

Tot acest ansamblu superior, incontestabil este așezat pe cea mai rapidă și cea mai rezistentă talpă sinterizată din industrie. (Dura surf 4001 Sintered).
Datorită acestui ansamblu de considerente, prețul ușor mai ridicat al acestui model Endeavor este perfect justificat. Cu toate acestea se dovedește mult mai ieftin decât prețul total a două plăci diferite. Cu versatilul B.O.D., cel mai probabil riderul nu va mai avea nevoie de nici o altă placă pentru a-și satisface pe deplin toate fanteziile de snowboarding.

Performanța incredibilă a acestei plăci, precum și deosebitele ei particularități tehnologice au fost pe deplin recunoscute în industria de snowboarding. Drept urmare, în anul 2019 B.O.D. a primit renumita distincție GOOD WOOD oferită de revista Transworld Snowboarding.
Cu acest premiu câștigat pentru designul excepțional, modelul Board of Directors (B.O.D.) al celor de la Endeavor reflectă viziunea brandului asupra unei plăci de zi cu zi și nu este de mirare că se bucură de statutul de placă preferată a întregii echipe.

          154cm 156cm 157cm Wide 158cm 160cm Wide  
Contact Length (mm)         1148 1166 1174 1182 1180  
Effective Edge (mm)         1184 1203 1201 1222 1228  
Nose Width (mm)         293 294 304 295 306  
Waist Width (mm)         249 249 260 250 261  
Tail Width (mm)         293 294 304 295 306  
Sidecut Radius (mm)         7450 7500 7600 7600 8400  
Taper (mm)         0 0 0 0 0  
Stance Width (Inch)         18-24 19-25 19-25 19-25 19-25  
Setback (inches)         0 0 0 0 0  
Rider Weight (lbs)         120-170 140-190 170-220 150-200 180-230  
Rider Weight (kgs)         54-77 65-85 77-100 68-90 81-104  
Mai multe informatii
Type All-Mountain, Freeride
Profile 3D Camber - raised contacts
Am gasit alte produse care v-ar placea!